De most komolyan, én ezt nem értem.
Mintha olvastam volna valamit az új update fórumán, hogy elcseszték a szimulációs sebességet.
Azért elég erős gépem van és a BIOS frissítésnek köszönhetően már automatikusan képes járatni a procit 4,2 GHz-en.
A Játszóterem szimulációs sebessége tegnapelőtt még 0.8-1 között mozgott. Most 0.3-0.4 volt. Azért ez röhej.
Remélem nagyon hamar kijavítják ezt a hibát, bele sem merek gondolni, a túlélő világom sebessége akkor hova eshetett.
@Supertrabi: Megnéztem a hajód. Ebben a fantasztikus sebességözönben.
A fordulása egész jó volt, sajnos a gyorsulást/lassulást így elég nehéz jó érezni, ezzel a sebességgel mindenképp lassúnak mondható. Ha javítják a hibát, akkor többet tudok mondani róla. A felhajtó erő viszont kevés. A hajó a lebegésre sem képes, mert szépen süllyed lefele alaphelyzetben is. Ez leszállásnál nagy gond, mert nem igazán tud megállni. A tetejére szerintem nem kell 2 ágyú (de ez csak az én véleményem), az alján meg kicsit kijjebb kellene hozni, nagyon be van építve.
A lehajtható ajtó nem rossz, csak túl lassú. Mivel ügyesen sikerült leszállnom és az aljára tenni a hajót (megsemmisültek a külső hajtóművek), így a lenyíló ajtó felemelte a hajót.
A pilótafülkének nincs o2 ellátása. Egy ventit érdemes valahova rakni rá. Persze kreatívban teljesen mindegy.