Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem ezzel nem fogsz nyerni. A manőverezhetősége nagyon rossz.
Rá is kerestem googlén, hogy milyen képeket dob, egyezik e az én elképzelésemmel.
A lényeg, hogy az ilyen hajók csapatokat tudnak gyorsan a helyszínre vinni vagy onnan elvinni.
Ez esetben nagyon fontos, hogy gyorsan meg tudjon állni és gyorsan el is tudja hagyni a körzetet. Vagyis előre-hátra hajtómű még jó sok kell rá. Illetve az egészet lehet kicsinyíteni, mert a doboz szállítás nem a dropship feladata. Max, ha nagyobb raktérrel rendelkezne és valamilyen harci járművet tudna szállítani, akkor lehet ekkora méretben gondolkodni. De ez nem a feladat része jelenleg.
Sokkal fordulékonyabbá is kell tenni, mert így nagyon lassan tud pl. megfordulni, hogy visszamenjen amerről jött.
Ha a földi járműveket veszem alapul, akkor az oldalsó manőverezés nem annyira erősség vagyis az oldalsó hajtóművekből nem biztos, hogy olyan sok kell rá. Persze, ha oldalra is jól tud manőverezni, akkor mindenképp megnő a nyerési esély. Beleszámít a manőverezhetőségbe.
Oxigénes cucc szerintem nem kell rá, mert nem hagyja el a légkört. A játék sajátossága miatt viszont kell a pilótafülkére ventilátor, különben nem lesz levegő benne.
Mivel ez egy Gunship is egyben, így fegyverzet kell rá természetesen.