Ha emlékszel, akkor az nvidia-sok szívták a fogukat, mikor kijött a StarCraft II.
Olyan jól optimalizálták, hogy képes volt a kártyákból mindent kisajtolni. Viszont az nvidia erre nem számított és a gyengébb tápellátás miatt is volt ilyen hír, hogy elhaláloztak a kártyák.
Mivel ati és nvidia natív kártyákat elég nehéz kapni (nekem most nem sikerült a 980Ti-ből), így a túlélési esély a gyártók védelmi rendszerén múlott. Érdemes lenne egy ilyen tesztet nézni, ahol tényleg elhalt a kártya vagy más hiba lépett fel, ami miatt a kártya már nem megy 100%-on, mely márkaképviseletében tette. Mert olyat tuti nem szabad venni, még túlmelegedés védelem sincs a kártya szoftverébe téve, meg miegymás.
Amúgy mivel felröppent a hír, így a többieknek, akiknél ez még nem okozott gondot, egyszerűen visszatehetik a régebbi drivert.
Én sem szoktam bekapcsolva hagyni a frissítést, márcsak azért sem, mert 100-200 MB-ot ne akarjon nekem akármikor lehúzni. És persze a hibás driverekről ne is beszéljünk. Fő az óvatosság, először tesztelje más. Én ráérek.