Space Engineers

Katt a képre
  • RJoco
    Ma megint sikerült berágnom a fejlesztőkre. Sokára lesz ebből még kész játék asszem.
    Pár gond: nincs rámpa, sem létra, sem lift. A bolygón így elég nehéz felszállni egy nagy hajóra. Főleg, ha a szabadban parkol.
    Ha nem áll egyenesen a hajó, akkor nem nagyon tudsz átmenni az ajtókon.
    Tök jó, hogy az üveg elfoglal 1 egész kockát. A pilótaszéket az üvegre raktam, csakhogy ez az üveg kifele állt és nem befele, mint a többi. Az első leszállásnál volt egy kis gond, mivel nagyon nem egyenes terepen landoltam és sodródott is a hajó. Az oldalsó hajtóművek semmit nem érnek. Szóval amikor koccantam a földdel, akkor az üveg a székemmel és velem együtt levált a hajóról. Az meg sodródott tovább a lejtőn lefele. Azért sikerült utolérnem és rögzítenem egy futóművel, hogy újabb széket hegesszek magamnak. Ezt már nem üvegre tettem.

A leszállás végülis sikeres volt, úgy nézem, hogy minden légköri hajtóművet nagyra kell cserélnem, mert ezzel a pár kicsivel nem igazán lehet manőverezni. Egyre csúnyább lesz így a kicsike, asszem át kell építenem az egészet. Vagy inkább újat építeni.
    Felszállásnál 4000-ig szépen elvitt a légköri, ott bekapcsoltam a hidrogént. 1 tank volt tele, azzal kb 16000 méterig jutottam, de onnan már kivitt a 2 nagy ion hajtómű is. Így végülis visszatérhettem a bázisomra.

Jópár kép készült, ezért ide tettem őket: