1) HA gondolkozol hogy megveszed, akkor tolsd le steamrol (most ingyenesen kiprobalhatod az eredetit) ha mukodik ugy ahogy elkepzelted kifizetheted utana is. DE am megneztem es G2A-n meg mindig ugyan ilyen 4000ft korul van MINDIG nem kell varni a steam akciokra.
2) Bolygokhoz szerintem is sok ram kell, de nem kotelezo bolygokon jatszani (lehet holdon is pl, kisebb ram... hasonlo elmeny)
-szamokat nem mondok, nekem fixen fut a jatek de nekem eleg izmos gepem van szamokat nem szeretnek mondani (mert ossze tornem a sziveteket )
3) Ha a multy-ert veszed meg.... ne tedd... most nemreg adtam meg egy probat a multy-nak, es megint csalodnom kellet, van egy mindenki altal ismert hibaja a jateknak (netcode) pontosabban programozasi gyengesege. Amitol nagyon rosszul meg a multy. Elmeletileg most majd ez lesz a kovetkezo nagy project amit javitanak. (pl volt hogy 2-en jatszottunk haverommal KISHAJOVAL nem nagy cirkalokkal vagy valami, es en kilottem ot, de neki csak FEL PERC mulva jelezte a jatek hogy "heee oreg megvagy halva" addig meg hallgattam a fulesen amig o meg mindig nagyban lovoldozott... addig en meg neztem a sodrodo hajo roncsat.. )
4) Medieval engineers (en anno egy Keen-es versenyert ingyen megkaptam ) bele-bele neztem, nem rossz... az AI-s resz sokkal jobb, vannak barbarok meg sajat "szolgalok" de meg joval le van maradva mint az SE az egyetlen dolog ami nagyon izgatot az a "varjatek" aminel 2 csapat jatszik var vedot es tamadot, sajnos 1 ember nem volt fenn az EGESZ szerveren igy nem nagyon tudtam vele jatszani... szoval ha valaki megis megvenne lecci szoljon, szivesen kiprobalnam mert nagyon fun