Space Engineers

Katt a képre
  • LookUsArts
    Naaaa> par valasz az olvasottakra

1) HA gondolkozol hogy megveszed, akkor tolsd le steamrol (most ingyenesen kiprobalhatod az eredetit) ha mukodik ugy ahogy elkepzelted kifizetheted utana is. DE am megneztem es G2A-n meg mindig ugyan ilyen 4000ft korul van MINDIG nem kell varni a steam akciokra.

2) Bolygokhoz szerintem is sok ram kell, de nem kotelezo bolygokon jatszani (lehet holdon is pl, kisebb ram... hasonlo elmeny)
    -szamokat nem mondok, nekem fixen fut a jatek de nekem eleg izmos gepem van szamokat nem szeretnek mondani (mert ossze tornem a sziveteket )

3) Ha a multy-ert veszed meg.... ne tedd... most nemreg adtam meg egy probat a multy-nak, es megint csalodnom kellet, van egy mindenki altal ismert hibaja a jateknak (netcode) pontosabban programozasi gyengesege. Amitol nagyon rosszul meg a multy. Elmeletileg most majd ez lesz a kovetkezo nagy project amit javitanak. (pl volt hogy 2-en jatszottunk haverommal KISHAJOVAL nem nagy cirkalokkal vagy valami, es en kilottem ot, de neki csak FEL PERC mulva jelezte a jatek hogy "heee oreg megvagy halva" addig meg hallgattam a fulesen amig o meg mindig nagyban lovoldozott... addig en meg neztem a sodrodo hajo roncsat.. )

4) Medieval engineers (en anno egy Keen-es versenyert ingyen megkaptam ) bele-bele neztem, nem rossz... az AI-s resz sokkal jobb, vannak barbarok meg sajat "szolgalok" de meg joval le van maradva mint az SE az egyetlen dolog ami nagyon izgatot az a "varjatek" aminel 2 csapat jatszik var vedot es tamadot, sajnos 1 ember nem volt fenn az EGESZ szerveren igy nem nagyon tudtam vele jatszani... szoval ha valaki megis megvenne lecci szoljon, szivesen kiprobalnam mert nagyon fun