Space Engineers

Katt a képre
  • RJoco
    Szerintem, ha úgysem használod, akkor érdemes lehetne vele próbálkozni.
    Leszedni mindent, megnézni nem e pasztáztál félre. (Nem is értem, miért pasztáznak egyesek újra, szerintem tök fölösleges, főleg, ha nincs rajta hűtés cserélve. De én már visszaraktam le nem szedett pasztával is cuccot és sosem volt vele gondom. Ami rajta van, az nem párolog el és, ha addig elég volt, akkor azután is elég lesz. A túl sok paszta is ártalmas. De most már úgyis mindegy.)
    Ha kiszedted a procit, akkor érdemes megnézni, hogy jól van e a helyén. Esetleg takarításnál nem került e valamelyik csatiba valami kosz és odaragadt.
    Végső megoldásként kicsit megfeszíteném bekapcsolásnál a lap azon részét, ahol esélyes egy rétegszakadás vagy ilyensmi.

Esetleg rákeresni a pittyegésre, hátha megmondja mi a baja. Öntesztje már régóta van a lapoknak és képesek lehetnek kipittyegni. Aztán csak a táblázatot kell megtalálni, ami a helyes hibát határozza meg.

Nálam úgy van a lap a házban, hogy a táp csati rész már túl lóg az utolsó csavarponton is, ott elég jól tud hajolni a panel. És volt amikor tápot, meg procit buheráltam és elég sokat volt huzogatva. Aggódtam is, hogy nem fogja bírni a lap, de szerencsére nem lett baja és most is megy a gép.
    Takarításnál sűrített levegő (kompresszor, spray, biciklipumpa) és ennyi. A videókártyát, PCI-os kártyákat és ramokat szoktam kiszedni. Semmi mást.
    Utoljára szerkesztette: RJoco, 2015.11.15. 21:34:19