Space Engineers

Katt a képre
  • laci4321
    Leraktam a légkörben egy kis hajót, tettem rájuk pár légköri hajtóművet és felszálltam. Bekapcsoltam a csillapítást. Amíg be nem állt 0-ra a sebessége a levegőben, addig 16% az energiafelhasználása, miután viszont beállt, az energiafelhasználás 0,5%. És a hajtóművekből sem látszik sugár. Aztán kikapcsoltam a csillapítást. És a hajó nem zuhant le. Lebegett a levegőben, energiafelhasználás nélkül. Mozogtam is vele csillapítás nélkül, a természetes gravitáció nem hatott rá! Bővíthettem is a hajót, a gravitáció ismételten nem kezdett rá hatni.

Mondanám hogy királyság van és van egy kis hajóm, amire nem hat a természetes gravitáció, de amikor leszálltam vele megsemmisült a központi blokk (nagy konténer), és amint „új kishajókra” változtak a blokkok, újra hatni kezdett rájuk a gravitáció és minden egyes megmaradt blokk a landolóra zuhant :D
    A vicc az, hogy épp azért akartam leszállni, hogy leszállótalpakat és páncélt tegyek a teherkonténer köré, hogy ne legyen ilyen sérülékeny a hajó :D (csak túl gyorsan közelítettem)

Még ami nagyon király lenne az aszteroidaöv :D
    A légköri hajtóművek teljesítménye 5-ször akkora mint az ionhajtóműveké. Szóval nem lehet velük nehéz megtartani egy felhővárost. Csak hát van energiafelhasználásuk így is folyamatosan, és ha 1-szer is kifogy az energia, zuhan is lefelé a cucc :D De nem baj, berakok 1000 uránt és no problem :D
    Utoljára szerkesztette: laci4321, 2015.11.14. 11:53:25