Space Engineers

Katt a képre
  • RJoco
    Nem nagyon szoktam nézegetni az update infokat, a steam sajnos csak pár dolgot ír, a teljes listáért meg rá kellene klikkelni egy linkre és arra általában lusta vagyok.
    De ma észrevettem pár dolgot.

Az összekapcsolónál be lehet állítani, hogy mennyire erősen húzza oda a hajót a blokk, ha közel ér. Akár ki is lehet kapcsolni ezt az erőt.. De így talán be lehet állítani, hogy ne robbanjon fel a blokk, mégis csatlakozni tudj normálisan a hajó.

A másik dolog, hogy 80%-ig van az oxigéntankom és 3 bogyó világít rajta. Ha betárolásra van állítva, akkor kéken és a medical room-ban alig akarja nekem adagolni az O2-t. Ez a múlt héten még nem így volt.
    Ha kifújásra van állítva, akkor is összegyűjti a farmok termelte O2-t, a visszajelző zöldre vált és a medical-ban azonnal 100-ra tudom tölteni magam. Ezzel csak az az apró gond van, hogy a hajón, amin betárolás van beállítva, teljesen feltölti majd magát O2-vel mikor csatlakozom az állomáshoz. Jelenleg 20%-on van és elég sokat repkedek vele, de alig fogy. Szóval felesleges lenne 100%-ra tölteni a tartályt. Ha kifújásra állítom, akkor elvileg nem megy egyik tartályból sem a másikba az O2, viszont esetleges bővítés, feledékenység hatására könnyen üres lehet.
    Amint találok jéggel teli kavicsot és jól betárazok belőle, nem fog érdekelni ez a dolog. Addig meg szeretek spájzolni :D