laci4321#1743
Ahhoz, hogy az exploration (felfedezés) bekapcsoljon, 3 dolgot kell tenni:
1. Az „Aszteroidák” világot indítod el
2. Végtelen aszteroidagenerálásra állítod (az aszteroidaszám beállításakor a végtelent válaszd ki, magas, közepes vagy alacsony denzitással)
3. A Haladó pályabeállításokban vedd ki a pipát a szállítóhajók megjelenése négyzetből. (Most tabletről vagyok, nem tudom megnézni pontosan az-e a neve, de valami ilyesmi.)
Indíthatod a világot. Egy végtelen aszteroidamezőben leszel, ahol az aszteroidák viszonylag távol vannak egymástól. És találhatsz dolgokat :) Amúgy elég régen bejött már, asszem valamikor az 1.060 frissítéssel, szóval majd laza 9 hónapja :)
Én amikor abban a világban nyomtam, akkor leszedtem a Stargate modot, és építettem csillagkapukat az állomásokra amiket építettem/találtam. Király hogy volt hova menni :D (most meg már van szkriptes menü is a csillagkapukhoz, szóval nem névátírással kell szarakodni, hanem tárcsázni is tudsz :D )
Amúgy amikor egy Blueprintet töltesz fel a Steam-re, akkor azért szokta megkérdezni egy menü, hogy „Exploration” (és kipipálhatsz egy négyzetet ha akarsz) mert ha valaki feliratkozik rá, akkor ebben a Felfedező módban meg lehet találni. (Meg fel is szokott lenni tüntetve a Steamen egy plusz címkével, ha engedélyezve van, hogy „Blueprint, Eploration”)