Space Engineers

Katt a képre
  • RJoco
    Bugok, bugok és bugok.
    Az éjjel nem akarta feltölteni a szkafander oxigén készletét a medical, aztán már a hajóm sem.
    Ma el akartam menni fúrni, de megzavartak, így az aszteroidánál mentettem a hajóban és kiléptem. Most nekiálltam fúrni és az inventoryban látom a teljes állomást ahol előzőleg dokkolt a hajó. Ezzel még nem is foglalkoztam, mikor látom, hogy a súly csaknem állandó. Amit kifúrtam az mindjárt ment az állomásra feldolgozásra. Mikor láttam, hogy az aszteroida sem akar eltűnni, amit lefúrtam, akkor visszamentem.
    Dokkolni kikapcsolt összekapcsolóval szoktam, hogy ne sérüljön az a rész. Mikor kikapcsoltam, úgy odarántott az állomáshoz (400m-ről is), hogy csak néztem. Persze minden szétesett. Nem baj, visszatöltöttem. Mikor ráálltam az állomás összekapcsolójára, akkor nézem, hogy a hajómé is és az állomásé is zöld. Vagyis nincs szétkapcsolva. Ezért láttam az állomást is az inventoryban.
    A szétkapcsolásra sárga lett, majd összekapcsolásra ismét fixen a helyén maradt a hajó, de egész addig tudtam mozogni.

Gondoltam írok a fejlesztőknek, bár elsősorban inkább a nyitott ajtó és az o2 tank visszajelzés hiányában, de az egész egy fórum rendszer és most nincs annyi időm, hogy keresgéljek, hátha valaki írt már ilyet, aztán meg új topicot nyissak. És mindezt angolul.
    De majd később megejtem a dolgot, mert zavaró. Az ajtós bug csak a réginél van érdekes mód, az új zárva marad visszatöltés után is.