Nincs hajóm azt már kiszedtem a buliból.
Viszont mivel grinder cuccot kreálok ezért gondolom ezek is belenyúlnak jócskán a dologba bár ki vannak kapcsolva:)
Ami sokat zabálhat az esetemben azok most az lcd kijelzők lehetnek, de mivel ezeken dolgozom kénytelen vagyok elviselni.
Ami még leszívhat az a griderből elszabadult próbavágásból való darabkák lehetnének, de SeToolsal azoktól is megszabadultam.
Ami még zavaró esemény lehetne bár ezt nem hiszem SeToolsban festettem át a blokokat és ugye azok a színek merőben élesebb színek, vagy legalább is sose találom el azt a színmélységű színt ha véletlen kiszedek egy blokot.
Az LCD beállításokat a te leírásod alapján próbálom belőni a frissítéseket még nem láttam de azt tapasztaltam hogy mintha néha lefagyna a sript gondolom elavul és kéri az újítást
A monitoros képet meg én linkeltem meg is van a hajó bluskinje gondoltam próbálkozott már itt vele valaki ezért kérdeztem max megpróbálom megfejteni. A képernyő kép neve pedig: USEA kereső szóra hajazik, már be is állítottam ha kikapcsolom a képernyőt akkor már nem az offline felirat díszeleg rajta :) hanem az a szürke usea naplementés kép:)
Azon törtem a fejemet hogy hogyan lehetne gravi generátorok segítségével egy hajó behúzó rendszert kreálni. Egymás alá betennék egy pár darabot figyelve hogy nagyon ne húzzam szét a hatókört. Ha kikapcsolom a hajó hajtóművét és bekapcsolom a gravigent akkor ha sikerül nem 1 gs gravitációval kezdem hanem 4-5 g vel az már csak berántana egy csillapítás nélküli hajót nem?
Anyám én csak egy star trekhez hasonló szerelő podot akartam kreálni és micsoda szörnyet kreálok össze:) Már így is 3,5 millió tonna a rendszer:) Képet még nem lövök róla csak ha már elfogyott az ötlet vihar a fejemben:) Max a barátok láthatják egy verzióját már a profilomon.