Space Engineers

Katt a képre
  • RJoco
    Kellene nekem 2 script.

Az első és fontosabb:
    Az összeszerelőknél max 100-asával lehet gyártást indítani. 10k darab esetén ez elég sok klikk, nem beszélve 100k esetén.
    Szeretnék egy olyan scriptet, ami adott összeszerelőkre vonatkozik. A legjobb lenne, ha tudna a script osztani, de ez nem feltétel, az is jó, ha egy általam meghatározott mennyiséget az adott anyagból el kezd gyártani minden összeszerelőben.
    Jó lenne, ha az anyagot ki lehetne választani, de, ha minden anyagra kell egy program blokk, akkor legyen.
    Még, ha a scriptben is kell átírni a darabszámot, hát legyen, nem tudom, ezt hogy kezeli a játék és mennyire scriptelhető.
    A lényeg: akarok 100k acél lemezt készíteni és erre van 5 összeszerelőm. A script indítson az 5 összeszerelőben 20k-20k acél lemez gyártást. Ha kell 25k építőelem és erre van 4 összeszerelőm, akkor a legjobb, ha ő tud osztani és a törteket minden esetben felfele kerekíti. Ha nem tud osztani, akkor én osztom és 6250-et indítson a 4 összeszerelőben.

A 2. script egy része már megvan, ez a szenzoros script.
    Annyival kellene bővíteni, hogy, ha az érzékelő csoport egyik tagja sem érzékel semmit, akkor kapcsoljon ki egy másik csoportot. Ennek a scriptnek csak akkor kell mennie, ha én elindítom és, ha nem érzékél semmit, akkor le is állhat a script.
    Ez a szétszerelő üzemhez kellene, ha elfogyott a szétszedni való, akkor fölöslegesen ne menjen a flex, de ne is kelljen mindent végignéznem, míg szétszedi, hogy utána leállítsam.