Ahelyett, hogy bolygókat, meg multiplayert fejlesztenek, dolgozniuk kellene még egy kicsit a játékon.
A monumentális dolgokat nem nagyon kezeli jól. De úgy is írhatnám, hogy nagyon nem kezeli jól. Vagy a gépem kicsi, de ez majd decemberben úgyis kiderül.
Tegnap ugye bebugzott a nehéz hajó, aminek nem szabadott volna megmozdulnia. Erre most észreveszem, hogy eltűnt a hegesztő hajóm. Pedig hozzá volt kapcsolva összekötőn keresztül az állomáshoz.
A hajót nem tudtam visszakreatívkodni rendesen az állomáshoz, mert nem tudtam vele szinkronba fordítani. Bár most belegondolva lehet nem jól csináltam. Már mindegy. A forgatásra nagyon rosszul reagált, leesett az FPS, nem lehetett vele mit kezdeni.
Túlélőben összekapcsoló blokkon keresztül rákapcsoltam a 3 szerzett hajót és azokkal együtt már egész jó sebességet el lehetett érni. Csak sajna fordulni nem volt hajlandó sehogy sem. A 61 giro kevés neki. 100m-re vittem az állomásomtól, ami sokkal jobb, mint a 600m.
Mindenképp állomást akartam belőle csinálni, de először a régihez akartam kötni. Aztán eszembe jutott, hogy van egy egyszerűbb módja is, ha már nem tudom rendesen ráfordítani. Bevezették a forgatható állomás blokkot. Így szinkronban a hajóval leraktam 1 állomás blokkot és ráraktam egy összekapcsolót. Vele szembe a hajóra is került egy összekapcsoló és szépen 'nekimentem'. Beletelt egy kis időbe, míg összekapcsolódtak, de sikerült és állomás lett a hajóból. Remélhetőleg így nem fog elcsatangolni már.
Elkezdtem építeni a bontót, hogy szétszedjem a 3 hajót. Majd rakok képet, ha már lesz érdemleges fejlemény. Utoljára szerkesztette: RJoco, 2015.10.22. 00:58:54