Nem lenne felesleges az a külön számolás, ha tényleg, teljesen forgó állomást akarna csinálni az ember, a játék szimulációs részéről nem is beszélve. És engem inkább a szimulációs része foglalkoztat, legyen lehetőség az élethűségre.
A lézerantennát akkor sem igazán értem. Bár, ha a sima antenna hatósugarán kívül is működik, jó messze, akkor a kommunikáció szempontjából jó dolog és ahogy néztem, ha a két antenna helyet változtat, de nem szakad meg a kapcsolat, akkor követik egymást. Akár még hajóra is jó lehet. Viszont sajnos te nem tudsz megadni neki semmilyen koordinátát sem, csak, ha kimásolod az egyik pozícióját és beilleszted a másikba és vissza, csak akkor találják meg egymást. Legalábbis nem jöttem rá, hogy lehet másképp irányba állítani.
Helymeghatározásra meg nem értem, hogy lehetne használni, mikor semmilyen adatot nem biztosít a HUD-on, ha két állomás között él a kapcsolat, akkor lekérhető mindkettő GPS koordinátája, amit a GPS fülön beállítva már megtalálható az állomás. A teamspeak-et meg nem mindenki szereti.