Space Engineers

Katt a képre
  • lonvard
    Az a probléma a gatlinggal, hogy nem engedi süllyeszteni. Neked engedi, Joco? Hogyan ? Valami moddal? Alapból kell neki minden irányba 1 kocka szabad terület, mondván hogy ő önállóan forog és megzavarná szegénykét, ha behatárolnánk neki a lehetőségeit. Ha moddal van ez kiiktatva, akkor kezdem érteni, hogy miért lövi szét a hajó süllyesztve. :D

A fúrófej-szétszedő kombo alapesetben egy gondolában képzeltem el úgy ,hogy nem látszik belőle semmi.Még nem tettem le erről, csak egyszerűen túl nagy átalakítás. teljesen más elrendezést kívánnának akkor a rakétasilóim is, csőrendszereket szétcseszné, vérezne a szívem. De hosszútávon megcsinálom, mert ez így botrány.

Nálam 3 generátorral állandó túltöltést jelez gyorsításkor, ezért zavarna hogy minden egyes gyorsításkor az akkumulátorokra hagyatkozom. Az akkumulátor nálam dísznek van, igazából nem tudom megmagyarázni minek építettem, de egyszerűen kell akkumulátor és kész! :-D Szépen fel van töltve, várja hogy kisülhessen. Jump drive esetén fogom használni. :P

Hanem probléma adódott: seggnehéz a hajóm. Ha beállok egy űrállomás mellé, akkor szépen lassan a seggére fordul. Olyan mintha rossz lenne a súlyelosztása. Biztos a giroszkóppal van a gond. Az összes a hátsó traktusban van. Jól sejtem, hogy az sem mindegy hova rakjuk a girókat?

Ja, még egy:

Drónnak mik az alap alkatrészei? Miből áll egy drón? Szándékomban áll természetesen egy drónhadsereget építeni, hogy olyan legyek mint Darth Maul, aki kiküldi a kutaszdroidokat. :)
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2015.09.28. 14:22:19