Space Engineers

Katt a képre
  • RJoco
    A robbanófej pl. drónokra jó. Én próbálgattam sziklát robbantani vele, de arra nem igazán volt alkalmas. Ellenben hajókat és építményeket tökéletesen robbant. Akár önmegsemmisítőnek is használható.

A végtelen világ a beállítások alapján generálja tovább a dolgokat. Sziklákat, meteoresőt, kalózokat és bázisaikat.. Ha meguntad az építkezést, akkor ölj kalózt :D
    Egy szerver tényleg nem lenne rossz.
    A pilótafülkét Voxel ablakokkal lehet jól megerősíteni. De ez már mod. Ilyen van az új hajóm hídján is.

Nem muszáj a fúrófejet és a flexet egymás mellé tenni. Az egyik mehet előre, a másik meg hátra. Így megmaradhat a szimmetria is. De mivel űrről beszélünk, ezért akár oldalra is rakhatnád, mert nem számít a szimmetria. Bár én is jobban szeretem azt.

Pár kép a hajóról, amit építettem. Még kell rá egy kis dekoráció és némi beállítás a pilóta ülésben, de a többi megvan.
    A neve Égi Fény lett, ezt kell még felírnom rá. Szerintem holnap meglesz, aztán akár mehet is a versenyre. Állomást már nem csinálok hozzá, pedig szép ötleteim voltak...
    Supertrabi szenzor scriptjét is felhasználtam, ez segít a landolásban. Már amikor működik. Úgy vettem észre, van egy kis bug a játékban.
    Éppen belefértem a 15000 blokkba, a név még pont fel fog férni.
    Tulajdonságok:
    4db Jump Drive
    6 rakétakilövő
    6 gépágyútorony
    2 sniper puska
    2 pilótafülke és 6 vezérlőpult a fegyverzethez
    1 pilótaülés a főnöknek.
    1 fal sok kapcsolóval
    1 grav generátor
    Oxigén ellátás
    A meghajtást és gyrokat leolvashatjátok a képekről.
    Spoilerba rakom, hogy ne foglaljon sok helyet az oldalból és ne töltögesse be mindig a böngésző, mikor megnyitjuk az oldalt.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

A hajó elölről
    A hajó oldalról
    A híd
    A főnöki szék
    Még mindig a főnöki székben
    A belső tér hátrafele
    Kökzéptáj
    A tároló tetején
    A belső tér előrefele
    A kijárat és az egyik pilótafülke