Space Engineers

Katt a képre
  • lonvard
    Brutál hajókat gyúrtok össze, meg kell hagyni. Engem is beszippantott a játék, néhány napja máson sem agyalok, mint hajó alatt futó összefüggő csőrendszerekről, meg arról hogy hogy a retkes vérbe gyömöszöljek bele egy fúró és egy bontófejet úgy a hajóba, hogy ne csesszte tönkre a dizájnját. Ezen felül mindenféle szelep és rotor és egyéb megoldások villognak a szemeim előtt, lifeteket, mozgó napelemes blokkokat vízionálok, illetve erősen töröm a fejem azon, hogy hogyan védjem meg a pilótafülkémet szemből jövő támadás elől. Valami olyasmit képzeltem el, hogy a pilótafülke mellett közvetlen van két darab szány, mint a gripeneken, és azt valamilyen úton-módon a pilótafülkére ráborítom harc esetén. Mindezeket az ötleteket egyetlen közepes kompakt hajóba szeretném megvalósítani, tökéletesen lehetetlen feladat, viszont arra jó, hogy járatom az agyamat álmomban is a megoldásokon. :D

kérdés:

Arobbanófej néven futó warhead az micsoda tulajdonképpen? Mivel a fúrófej mellett mutatják, eleinte arra gondoltam hogy a hegesztő, a bontó, a fúró mellett ez a negyedik olyan valami, amit a hajóból kitolhatunk. Robocraftból a tesla közelharci fegyver ugrott be. Hogy ezt a hajó orra elé kitolom, belerohanok az ellenségbe, és akkor felrobban.