Space Engineers

Katt a képre
  • laci4321
    Szeretnék elmesélni nektek egy történetet.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Megihletett egy kép. Egy űrhajó képe. Olyannyira, hogy beette magát a fejembe, hogy én azt megcsinálom az SE-ben. De nem ment. Már pusztán oldalnézetben is olyan bonyolult a forma, hogy fel kellett adjam :(

Aztán mondtátok pár napja a SETool Boxot, amivel be tudtam tenni a képet a játékba. De aztán meg a 3D-s kiterjesztéssel volt gondom, egyszerűen túl bonyolult a forma, és sok 100 blokkot kellett volna a helyére tenni a megfelelő orientációban. Megvolt egy 2D-s alapom és ismét fel kellett adjam :(

Pörgött az agyam hogy kéne. Régebben már próbálgattam a Blender nevű 3D-s tervezőprogramot - sikertelenül. Most is amikor elkezdtem, annyira felidegesített, hogy nem értem, hogy túl bonyolult, hogy kiléptem. De közel voltam már, a motiváció megvolt, úgyhogy megtanultam használni. Beletelt órákba, napokba, de megtanultam. És belekezdtem.

És ez lett az eredmény:

A forma megvan, már csak ki kell tölteni :) És beszínezni. Kicsit persze eltér az alap képen láthatótól, de nekem ez így jobban tetszik :) Hihetetlen mikre rá nem vesz ez a játék

Utoljára szerkesztette: laci4321, 2015.09.27. 18:43:33