lonvard#1198
Félig készen megmutatom nektek. A tetején az ülés és a konténer természetesen azért van, mert dolgozom rajta. :-D Alapja a sárga mentőhajó volt, az is lehet van még belőle valahol valami alkatrész, mert először azt építettem át. Teljesen légzáró, jump drive benne, mindenféle munkaállomás, ugyanakkor kompakt szerkezet, nem túl nagy hajó.
Ami még jön hozzá:
- robotkarok megcsinálása, a csőrendszer kiépítése a finomítóig, illetve az egész részleges lefedése oldalról-alulról
- rakétasilókat a szárny alá, 20 darabot kábé, természetesen automata töltőrendszerrel. Összeszerelő megcsinálja a lőszert, áttolja konténerbe, az meg azonnal adagolja a tárba
- napelemeket tervezek még, amiket rotor segítségével kinyitok majd. Pontosan még nincs magam előtt, de olyasmit szeretnék mint a csillag alakú Nova Corps Fighter, csak itt majd a napelemek lesznek az extra szárnyak. Fogalmam sincs mennyit ér a napkollektor, csak fanolás miatt csinálom, illetve mert így képessé válik a hajóm a napszeleket meglovagolva vitorlázni az űrben :)
- landolást én is szelepek+landing gear kombinációjával oldanám meg
- hátul van a jump drive, az a rész még nincs beépítve, elvileg hajtóművek lettek volna, de a szárny hátoldala tele van velük. Az is lehet megtoldom az egészet egy nagy hajtóművel, plusz hátulra légvédelem
- kamerák minden oldalra, szenzorok, egyáltalán mindenféle létező hasznosnak gondolt kütyü beleapplikálása
-hajtóművek tisztességes elrendezése, erre még nem értem rá
A hajótműveket kell úgy megoldani, hogy takarásban legyen mindegyik. A szabadon lévő hajtóművek hülyén néznek ki szerintem.