Space Engineers

Katt a képre
  • lonvard
    Mutatom a problémát, hátha tudtok rá valamit mondani. Szóval mint látható, a hajó elejébe raktam egy szelepre szerelt fúrót meg egy bontót, ezeket kitolom, és akkor erőltetés nélkül bányászkodhatok. Egy kamera is fel van szerelve föléjük, így lekövethetem mit művelnek pontosan ezek a szerszámok. Az elképzelés az, hogy a szelepen keresztül a hajó hasa alatt a kitermelt dolgokat belevezetem egy konténerbe, onnan egy irányított összekötővel pedig a refinerybe, illetve a bontó alkatrészeit is hasonló módon, csak azt szimplán egy konténerbe. Kísérleti jelleggel ütöttem össze a jelenlegi állapotát, ugyanis a fúrófej-bontó tárolójából sehogy sem akarnak tovább menni az anyagok. A dizájn még fog változni sokat, mer nem akarom hogy ezek ennyire a szabadban legyenek, megpróbálom majd oldalt lefedni, de ez most tökmindegy.

Szóval ti hogyan csinálnátok? Illetve miért nem jut ki a szerszám tárolójából az anyag a csövön és a szelepen át a konténerbe? A fúrófejhez nincs passzintva csőrendszer, és a szelepen így se megy át az anyag. Ha már itt tartunk, miért világít pirosan a vezeték? Azon kívül hogy jelzi, hogy nem működik. Miért nem? :D

Laci: nagyon köszi, átszabom a limitet, mert tényleg felháborító, hogy 400km/h-val csorgok mindenfelé. Mondjuk itt van egy kis hibája a játéknak, nem lehet a sebességet szabályozni. Mondjuk ennek még utána kell nézni mert lehet hogy lehet, csak elkerülte a figyelmem.

Utoljára szerkesztette: lonvard, 2015.09.26. 18:00:33