lonvard#1092
Az történt, hogy amatőr vagyok. Refineryhez hasonlóan képzeltem, hogy az oxigéntartályba bedobom a jeget, kidobja az oxigénpalackot. Közben rájüttem, hogy feltölti az oxigénpalackot, nem gyártja. :D
Egészen elképesztően fantasztikusnak gondolom ezt a játékot, most úgy tudok játszani hogy leszedtem az objektumszámot 300-ra és normál aszteroidamezőt választottam nagy helyett. Kicseréltem a sárga járműveket, oxigénpalack fontosabb mint az ércszenzor, szóval visszaraktam az eredeti járművet. Viszont megtetszett a szenzor, és minden erőmmel azon vagyok hogy összeszedjem rá az alkatrészeket. ÉS NINCS NIKKEL! Minden létező aszteroidát megfurkáltam, és nincs nikkel. A távoli bányász járműt próbáltam megközelíteni, hogy szétbontom alapanyagért, de az meg lő rám. Nikkel nélkül sansztalan. Láttam egy olyat, hogy JUMP DRIVE. Ez az aminek képzelem? Tehát ha kifosztunk egy ilyen aszteroidamezőt, akkor egy ilyen hajtóművel átugorhatunk egy másikhoz? Nagyon nagyon remélem, mert igazából ha kész lenne a hajóm, akkor kevéske lenne ez a néhány ojjektum ami körülvesz.
Nikkel nélkül sansztalan, nem akarom szétbontani a járművemet egy jump drive vagy esetleg fegyver kedvéért. Mindenből van elég, tonnányi jegem és urániumom van, és van rengeteg rengeteg vasam. Na most megpróbálhatom azt, hogy nehézpáncéllal megerősítem a szerkezetet, csinálok belőle egy faltörő kost, és lerohanom azt a bányászhajót, amelyik lődöz rám ha közelítek hozzá. Leütközöm. Megpróbálom úgy, hogy szétütöm a fegyverét.
Az ellenséges pilótával ilyenkor mi van? Mondjuk nem érdekel, leflexelem körülötte a hajót, elszedem azokat az alkatrészeket amikből jump drive-ot tudok csinálni, aztán elhagyom a szektort.