Space Engineers

Katt a képre
  • RJoco
    Szerintem hamar rá fogsz jönni, hogy ez ilyen szempontból igencsak macerás dolog.
    Inkább építs a különböző célokra különböző hajókat. És esetleg ezekhez építesz egy nagy hordozót, carrier-t, amire felcsatlakoznak.
    De majd úgyis rájössz magadtól is szerintem. Ha kész a multifunkciós hajó, akkor szívesen nézek róla képet.

Én túlélőben kezdtem korábban, csak a térfogatot növeltem 10-szeresre, mert a 400L-es hátizsákba szinte semmi nem fért. 4000L-be meg elég anyagot bele lehet fúrni, hogy kis blokkokból összerakj egy kis hajót. Ezt követően a kis hajóval eleget tudsz fúrni, hogy összerakj egy nagy hajót. Amivel meg már jó sokat tudsz fúrni, hogy nagyjából bármit megépíts.
    Az én pályám még akkor készült, amikor nem volt O2 a játékban és azóta sem tettem bele. Ennek egyik oka, hogy a már meglévő kavicsokon nem lesz O2, keresnem kell frissen spawnolókat, az meg kitudja mennyi idő. És zárt dolgot nem is nagyon építettem még.
    Ha visszanézel pár oldalt, akkor láthatsz tőlünk pár képet, hogy ki mit csinált eddig.