• csimmasz
    Szerintem megint elbeszél egymás mellett a két tábor.(ez is mekkora marhaság, tábor!?)

Szerintem aki az alma zártságát és korlátait kritizálja az nem technikai oldalról hanem Marketing és egyéb okokból.
    A korlátozásoknak egy nagy célja van bentartani a rendszerben a tagokat és lekorlátozni a külvilággal való kompatibilitást, BT, Memo, stb hogy legyen ok másoknak is apple felé kacsintgatni ha a környezetéban sok az Apple user.

Ami bosszantó amikor ezt néhány fan megmagyarázza, hogy tulajdonképpen ez neki menyire jó mert hát minden amit tesz a cég az egyedül érte van.

Hát egy nagy F****!

Ez milliárdos üzlet ez nem az emberségről szól.
    Attól függetlenü, hogy mivel használati eszköz ezért odafigyelnek a használhatóságra is.

Levente68 meg ha faragna a stílusán és konstruktiv hozzászólásokkal operálna kevésbé tünne vergődésnek amit csinál!

Nem megsértődni ezt jóindulatból mondom!

Amúgy azt megmondaná valaki az Imac en futó PS miért rendelkezik más gyorsbillentyükkel mint a windowsos?

Multkor egy Apple gép előtt kellett elintéznem valamit, hát katasztrófa volt semmmit nem találtam minden teljesen más, a hiba nyilván a wines megszokás de akkor is egy életre megutáltam.