Áruld már el mitől jobb egy droid mint egy ios? Elmondom sok mindenben, és még sok minden másban jobb az ios a droidnál. Hja hogy a vége nem igaz? Miért is? Akkor ki gondolja azt elfoguultan és gyözködi egy almás hírnél hogy a droid az istenkirály az alma tulárazott fos. :)
"Senkinek nem mondtam olyat, hogy hülye, mert nem akar SD kártyát, teljes BT kapcsolatot, widget-et, launcher-t, vagy a többi, még hosszan sorolható dolgot. Az a hülye a szememben, aki megmagyarázná, hogy a drágább és egyben butább a jobb."
SD minek? Veszek egy 32gb-osat és bőven elég. Míg androidnál veszel egy 16gigásat és a rendszernek meg van 1 gb jó esetben. Vicc :)
BT? van benne hja hogy nem lehet annyi mindent küldeni? Amikor felhő tárhelyek világát éljük nem hiszem hogy BT fogok elkülden egy 40 megás képet.. mikor wifin 1 perc..
Widget meg launcher? ez mi a frásznak mond már meg??? Launcher arra jó h szépitgesd az am alapból nem túl szép droidot. (bevalom ios se szép bár 7.0 igen)
Ha meg ilyeneket akarok simán dobhatnék egy JBet telora és telerakom vele. De teljesen felesleges nem hiányzik. Itt arról van szó hogy a droid magában hiányos és tele kel tenni szarságokal meg fözöt rtommal hogy ne omoljon össze (többsége sajnos ilyen) és hogy minden funkció jó legyen és szép telefon is legyen.
Hardvere meg aztán lehet verni :D sima 4esem van és minden szuperül megy HD game-től kezdve egyszere több alkalmazás is. Na most a droidnál mivan? több mag és töb giga ram és bekel zárogatni az appokat hogy a másik menjen! Ezután meg nézd meg hogy milyen a specificioja a iphone 4nek :)
Én nem alma buzi vagyok, leszarom a logót sőt a hátulján nem is látszik mert védőfolia védi. Hanem a rendszer amitől mindent megkapok nem szagatva nem lasulva és nem kel optimizálgatnom hogy jó legyen. több év után sem kel rendszer újra raknom stb.
Mégis azt mondom hogy leszarom ha másnak droid kell és azt se miért. Mert kinek a pap és kinek a paplan. De hogy te vagy a lovag aki harcol az ellen hogy szerintem egy hinyos telefon az alma akkor mégse tolerálod más igényeit :)
Azt mondtad értesz hozzá és más elfogadja véleményed, én azt mondom csak szereted hallatni a hangod. Mi másért lenne 77 megjegyzésből 30 a tied?
Részemről ennyi volt. Tudod valaki dolgozni is szokott, ezen kívül reménytelen is vagy. Köszönjük hogy ilyen magas szintre emeleted az SG szintjét.