csimmasz#155
Biztos paranoiasnak nézel de én nem veszek mérget az ilyen, "nem lessz adatbázis" főleg a mostani megfigyelési mizéria után.
Eszem ágában sincs az Applet ezért szapulni mert az ötlet nekem is tetszik.
Szar a kodokkal bajlódni kijelző feloldásnál, már nem is használom.
Viszont és a hárombetüs szervekben nem bízom, és ha nyomatékosan kérni fogják a szervek akkor az Apple elintézi, hogy begyűjtse az ujjlenyomatokat.
Még ezzel sincs baj mert ha jóltudom aki az USA területére lép leveszik az ujjlenyomatát, vagy csak urban legend?
Ami engem aggaszt, az a tendencia hol a határ, mi marad meg nekünk ami a mienk ha már a végén minden adatunk, tartózkodási helyünk, egyáltalán minden egyes lépésünk totális kontroll alatt lesz?
Majd amikor megjhelennek a telefon mozgása alapján számolt gyorshajtás büntetések amit automatikusan vonnak a számládról és ha nincs lóvé már jönnek is érted oda ahol épp tartózkodsz.
Ez még marhaságnak hangzik de ha nem lépünk fel ez is eljöhet, nyilván nem az apple sara lesz főleg, hogy most néhány cég a megfigyelések miatt pert indít az amerikai kormány ellen.
A lényeg amit akartam mondani, hogy ugye nem hiszed, hogy amit mondanak az szentírás?