• levente68
    - nem állnak bele értelmetlen számháborúkba (amik elsősorban a vevők becsapására alapoznak),

PONT AZT CSINÁLJÁK MOST A TÚL ERŐS HARDWARE-REL.

- egyik ilyen a kamera: tök felesleges 8 megapixel fölé menni, sokkal többet ér a nagyobb szenzor, jobb optika, okosabb képfeldolgozás (lásd M7), jobb videofelvétel,

MEGLÁTJUK, HA NEM OLYAN FIASKÓ LESZ A VÉGE, MINT AZ HTC ONE KAMERÁJÁVAL, AMI ÉRDEKES, PONT ERRE HIVATKOZOTT. TÉNY, HOGY NEKEM A SLO-MO TETSZIK, DE SAJNOS, TUTI, HOGY AZ EMBEREK TÖBBSÉGE ELEVE LESZARJA, MÍG MÁSOK CSAK KICSIT KÉSŐBB FOGJÁK MELLŐZNI. AHOGYAN A NOTE 3 4K VIDEO RÖGZÍTÉSE IS INKÁBB ERŐDEMO. ÉN EGYÉBKÉNT SZÍVESEN LÁTNÉK JÓVAL NAGYOBB FELBONTÁSBAN DOLGOZÓ KAMERÁT, TERMÉSZETESEN NEM SOFTWARE-ESEN FELNYOMVA.

- másik ilyen a képernyő méret és felbontás: ha tovább növelnék a fizikai méretet, másik telefont kellene keresnem, nekem itt a tűréshatár, a megtartott felbontás a fejlesztőknek kedvez és rajtuk keresztül a felhasználóknak,

DE UGYE LÁTOD, HOGY TÍZMILLIÓSZÁM(SŐT)VANNAK OLYANOK, AKIK EBBEN NEM ÉRTENEK VELED EGYET? MEG EGY KICSIT ERŐLTETETT EZ A GONDOLKODÁSMENET, BÁR VAN BENNE IGAZSÁG IS, DE KÖZBEN, AHOGY LEÍRTA VALAKI ELŐTTEM, EZ A SOK MÉRET NEM TESZI TÖNKRE AZ ANDROID-RA FEJLESZTŐKET. TALÁN FELKÉSZÜLTEBBEK? TÉNY, HOGY TÖBB MELÓ, DE MEGOLDJÁK, UGYE, TUDOD?

- mindig javítanak egy kicsit az üzemidőn, ami az okostelefonok nagy rákfenéje.

ÉRDEKES, KRITIKÁK SZERINT MEG NEM ELÉG, MIKÖZBEN A SAMU ÚJ TELEFONJAI EBBEN IS JOBBAK MÁR.

Ezek mellett sok dolog van, ami nem tetszik, de azok nagy része pénzügyi jellegű: magas készülékárak, pofátlan kiegészítő árak, lehúzós memória árlépcsők (a 8 gigás 4S-en még mindig ki vagyok akadva).