Fantasy18#472
megkaptam az American truck simulator újságírói/tesztelői változatot. így megjelenés előtt másfél héttel. hát menü és kezelő felület ugyan az mint az ETS 2 ben. ami meglepet hogy egy licenselt Peterbilt 579 fogadott. amihez kaptam pár tuning cuccot. tuningolás is ugyan az... egy új dolog volt hogy az alváz hosszát is lehet állítani a kamionnak (mondjuk csak 2 féle hossz volt) valamint kabint még lehet rakni a fülke mögé és kb ennyi az újdonság. grafikában kicsit finomítottak de szinte semmit nem fejlődött látványosságban az ETS 2 höz talán picit szebb. ami rögtön feltűnt hogy élethű utak vannak pl nincsenek olyan autópályák ami egy sávra szűkül mert az egyik lehajtó lesz... valamint vannak 2-3-4 sávos autópályák is. ami még szembeötlő volt az a civil forgalom! sokkal több civil jármű közlekedik és még dugók is vannak. főleg a fő városokban. Viszont a szerelvény fizikája semmit nem változott gondoltam majd teljesen más lesz egy ilyen nagy dögöt vezetni... de nem... fizikája olyan mint az ETS 2 nek. valamint még amit rohadtúl hiányoltam az az hogy egy rohadt kamion se füstöl.... most tényleg olyan nehéz egy kis kormot csempészni a kémények végére? ÖSSZESSÉGÉBEN: a játék egy módolt ETS2 semmit nem változott kaptunk kicsivel jobb forgalmat másik pályát és más kamionokat. ezt módokkal is eltudtuk eddig is érni... készítők még arra sem vették a fáradságot hogy új menüt csináljanak... február 2.án este már élőben streamelem.