Haulin#1245
Köszönöm a válaszodat. Akkor mielőbb áttérek a windows 10-re. Auto frissítéseket semmilyen formában nem szeretem. :) Tapasztaltam jó pár programnál, hogy egy adott frissítéstől, csak rosszabb lett, azért is érdekel a közönség véleménye. Netes rádió elég gyakran megszakad, mondjuk azt inkább az adott csomagomra fognám, vagy esetleg a kevésbé jól működő operációs rendszerre/vírusra.
Vírusra gyanakvásom miértje. Adott egy program, pl a flash player. Egyik oldal azt kérte tőlem, hogy telepítsem, különben a videót nem játssza le. Tudtam azt, hogy fent van és nem olyan régi verziójú, hogy az akadályt jelentene. Frissítettem az oldalt, play gomb és megint. Elkezdtem keresni a gépen, mert gondoltam lehet sérült lett valamitől. Írom a keresőbe semmi. Programok telepítése/törlése semmi. Mondom ezt nem hiszem el, pedig addig a napig biztosan fent volt, hisz telepítésnél alap, hogy felrakom és napi rendszerességgel látogatom azt a bizonyos oldalt. Na rávettem magam, hogy felrakom ismét. Megtörtént, rendszer újraindítása pipa. Kicsit lassabban a kelleténél, de "felállt" a windows. Bekészültem a nagy sorozat nézésre, és megint a fenti hibába futok. Na akkor gondoltam, törlöm az előzményeket, addig másik böngészőt megnézem. Ott még azt sem írta ki, mint a másikon... Pislogtam egy nagyot. Vírusirtót leblokkoltam tűzfal ki, úgy sem. Azóta is fenn áll ez a probléma. Az adott oldalon senki másnak. Ezen kívül 1-2 oldalon vettem észre, de olyan mint a youtube ott futtatja a videókat, igaz azt is néha zavarosan.