• Haulin
    Sziasztok. Már egy ideje játszok ezzel a játékkal és sokkal jobban átjön, mint az Ets1-2. Barátom persze ezzel máshogy van. :) (Szerintetek melyik jobb/hangulatosabb?) No, de ennyit szerény véleményemről. Volna 2 kérdésem. Miért van az, hogy a windows 8.1-en jobban futott a játék, mint a windows 7-en? Az utóbbin kb 3-5 percet kell várni profil betöltésénél és alacsonyabb grafikára kellett állítanom.(Ami persze nem igazán ront az élményen, inkább a sok töltés!!!) Néha a kamionvontató opció lenyomása után is kábé a föntieknek megfelelő időt kell várni, mire bejön a betöltő képernyő. Esetleg az zavarhatja be, hogy 8.1-ről származik a mentésem? Nem tartanám kizártnak, hogy valamiért nem szereti a laptopom a windows 7-et. Kicsit macerásabban tudtam a programokat felrakni, illetve néhány játékot.

A második kérdésem az volna, hogy az ATS-ből melyik a legfrissebb verzió? Igen tudom nézzek utána, de kíváncsi vagyok, hogy megérné-e felfrissíteni.(Mentést nem akarok veszíteni, már elértem egy bizonyos szintet.) Válaszotokat és türelmeteket előre is köszönöm! További szép napot!

Ui.: Esetleg aki windows 10 alatt játszik, tudna mondani véleményt róla hogyan fut a játék?