• favi24
    Ez rendben is lenn (már mint a szeretett kamionnal való játék), csak hogy " yossarianHUN" bölcs hozzászólását nem megismételve, de itt ismét helyeselve, egy csomó kiegészítő módot lehet feltölteni, amit az alap játék készítői nem akartak/tudtak megcsinálni.
    Tényleg van a modok közt jó is! (lásd a már alább beszúrt és általad is tettszett trélerek)
    Természetesen butaságnak tartom, ha több 10 módot belegyömöszöl valaki a játékba. Először is összeütközés lehet (akár program fagyással fűszerezve), másodszor pedig nem látom értelmét több tucat kamion, vagy tréler típus berakásának. Foglalja és szerintem egy idő után lassítja a játékmenetet, ugyanakkor egy kamiont használsz mindig a játékra. A munkásaid kamionja nyugodtan lehet olyan mint amivel te mész (akár külön módos, mint pl. nálam), de lehet a standard gyári kamionokból is.
    Én eddig még egy munkásommal se találkoztam a közutakon. Így úgy sem látnád, ha pl . a négy munkásodnak négyféle kamion típusa lenne. (esetleg aki találkozott már a saját munkásával menet közben, az jelentkezzen....)
    Egyébként én ezt egy hiányosságnak is tartom a játékban. Már mint a kamion flottád játékban történő egyszerre szerepeltetése, megjelenítése. (ha tévedek, kérlek jelezze valaki)

Utoljára szerkesztette: favi24, 2016.03.08. 19:04:41