• yossarianHUN
    Érdemes matatni a trailer modokkal, főleg az oversize és overweight példányok tudnak új színt vinni a játékba.

Például a minap vittem 85 000 fontnyi motel-reklámoszlopot:)

Egyébként kamionmodokkal is érdemes kísérletezni, nem érdemes ezt az "elvből nem modolom a játékot" mentalitást erőltetni. Én is ezt csináltam sokáig, aztán rájöttem, hogy butaság. Szerintem a jelenleg játékban lévő, kemény 3 darab hivatalos kamiont tekintve - persze kimondatlanul -, de a fejlesztők is szinte "elvárják", hogy modokkal használd a játékot. Ők lerakták a megfelelő alapot, a tartalmat már modokkal kell a játékba vinni. Helyes dolog, vagy sem, de így van, és egy idő után kifejezetten szórakoztató a különböző modokkal pepecselni, próbálgatni őket, vadászni a kedvenc modjaid legfrissebb verziójára, satöbbi. Rengeteget lehet találni, ami simán hozza a gyári kontent minőségét, sőt. Arról nem is beszélve, hogy a következő javításban jön a Steam Workshop support, ami nagyon nagy mértékben meg fogja könnyíteni az egész folyamatot, nem mintha most nem lenne egyszerű.

De beszéljen helyettem inkább pár kép:

Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.03.07. 22:59:25