Építs működő börtönt
  • Caliph
    egy kis segítség kezdőknek:

-a játék elején érdemes a minimális veszélyességű rabokat fogadni.
    -a kezdetekben elég a holding cell,csak legyen benne telefon meg elég ágy minden rabnak,nem fognak lázongani
    -a regim-ben minden időpont legyen alárendelve valaminek,free time,yard stb,mert ha nincs berakva nekik semmi program a kis okosok törik a fejüket a szökésen és fúrkálják az alagutakat.
    -mindig csak azt a grant-ot(feladatot) vállald be amit meg is tudsz csinálni
    -érdemes minél hamarabb kifejleszteni a prison labor-t,hogy a kis rabok dolgozzanak jó kis bevételt termelve
    -érdemes a legjobb minőségű kaját adni nekik.és legalább 2 étkezést biztosítani nekik.
    - én próbálkoztam a kertészettel is,fákat ültettem amit kivágva el lehet adni.nem érdemes nagyot csinálni egyszerre mert akkor egyszerre kell sokat ültetni/kivágni és ez elveszi a workmaneket. 2-3 kisebb forestry kell különbőző fejlődési státuszban. ha csinálsz export területet automatikusan felpakolják a workmenek a fát egy üres kocsira és meg is kapod érte a pénzt amint elment. Továbbá ezeket a fákat később a workshop is hasznosítani tudja,csökkentve ezáltal az alapanyagköltséget.