140
Építs működő börtönt
-
#60 a következő probléma:D
worshop, megépült betettem a dolgokat amik kellettek.
Viszont senki be nem teszi oda a lábát...:)
ötlet? -
#59 vmi bug volt, kilépés,belépés után jó volt újra:) -
#58 ok köszi, így már frankó!:)
köv szívás. 30 ember van már a börtönömben, viszont a számlálónál azt írja hogy 3025.
eközben 35 cellám van, de ezekbe amiket újonnan építettem nem tudom bevezényelni a rabokat:S -
#57 Igen. Pl a külön blokkoknak csinálj saját áram és vízellátást kapcsolókkal, hogy teljesen el lehessen szeparálni a többitől ha gond van. -
#56 jaaa, hogy a 2 generátor a baj? legyen külön rendszeren? -
#55 ez sztem bug,mert ha két generátort összekötsz akkor levágja a biztosítékot.
szeparáld külön őket úgy hogy ne legyenek sehol összekötve -
#54 iszonyat módon megakadtam, mindig lecseszi a biztosítékot a rendszer, nincs áram, de a vicc, vagy nemtudom lehet szarul csinálok valamit de nézzétek meg mekkora a terhelés ezzel a pár szobával.
-
Zero 7th #53 Ja, egyébként túlteszem magam rajta, nem ez fog megakasztani. Csak van egy rakás ember, aki azon rinyál, hogy a DF játszhatatlan a szar UI miatt, és hogy ez a Prison Architect mennyivel jobb.
Erre megnézem, és egy körülbelül ugyanolyan szarul felépített rendszert látok mint a DFben, amit semmivel sem könnyebb kezelni annál. Sőt, esetenként még átláthatatlanabb is, mert a DF folyamatosan, minden egyes szituációban és almenüben az orrod alá tolja, hogy melyik gombok mit csinálnak, ez meg nem.
Na mindegy, nem értem az embereket ezek szerint... :P Meg tanulságként levonható, hogy egy összetett stratégiai/menedzsment játéknak bonyolult az UI-ja, és kész. -
Zero 7th #52 Igen, így találtam meg a kis pluszt, hogy olyan dolgot hiányolt a szoba, ami el volt épp rejtve. -
#51 ha jól láttam annyiban azért segit hogy ha épp egy specifikus szobát pl konyhát rendezel be,és ráközelítesz azért az eszközlistában az oda való dolgokat rakja a + jel fölé arról nem is beszélve hogy fehér kerettel jelöli is mi kell oda :) -
#50 hát akkor tutorial hajrá, anélkül nehéz lesz
Amúgy R a forgatás -
Zero 7th #49 Eh, basszus, a Dwarf Fortressnél mindenki sír, hogy mennyire borzalmasan szar az UI.
Hát de bakker, ennek is. Hülyét kapok tőle például, hogy más menüben van a fal, mint az ajtó. Vagy hogy amikor kinyitottam az eszközlistát, elkerülte a figyelmem a sarokban a kis + jel, ami TÖKRANDOM elrejtett egy pár eszközt...
Ja, és lehet forgatni a tárgyakat valahogy? Tutorialt nem csináltam... -
#48 -
#47 na így a 6. börtönöm lehet hogy már 1 hétnél tovább is működni fog.
köszi a segítségeket!:D
Viszont a rabot nem tudom ráirányítani a takarító szobára -
#46 -
#45 Kell csinálni egy takarító szobát és pár rabot odavezényelni, hogy dolgozzanak...majd fel lehet venni erre külön takarító embert... -
#44 köszi!:)
és ezt a mérhetetlen mocskot ami kialakult, hogy lehet megszüntetni?:D -
#43 Azért.mert nincs a közelben őr! Ha majd meg lesz a kamera fejlesztés, akkor már azt is látni fogod, ha beszerelsz kamerát és épp van őr aki figyeli a monitorokat... -
#42 na végre haladtam valamennyit:) nem egyszerű!
Azt nem értem most, hogy a felső celláimba miért nem látok be?
pedig tettem be világítást, de nem látom úgy őket mint a jobb oldali celláknál.
-
#41 huh köszönöm a segítségeket!
majd nyomok képet a játékból! holnap lesz kis időm vele!:) -
#40 na kicsit utánna olvastam ,mindjárt ki is próbálom.
elvileg az a dolog titka hogy a kis rabok csak munkaidőben tanulnak.
tehát ha egy programhoz 3 óra kell akkor a regimben be kell állítani folyamatos 3 óra munkát és elvileg akkor megindul az oktatás.
külön tanár továbbra sincs,az irodai alkalmazottak oktatnak,tehát foreman stb kell hozzá -
Joybull #39 köszi -
#38 talán még a konyhai is megy -
#37 úgy tudom jelenleg a néhány oktatási lehetőség nem működik.
a workshophoz tartozók talán mennek,ezeket a foreman oktatja -
Joybull #36 Sziasztok. Tanárt hogy kell hívni a tanterembe? A fejlesztést megcsináltam de az alkalmazottak között nincs olyan hogy tanár. Van valami ötlet? -
#35 ja és szintén a leggyakrabban látogatott helyekhez elég sima ajtót rakni ha a börtön körbe van kerítve,igy nem kell mindig egy őrnek odafutni ajtót nyitogatni.
minimális veszélyességű raboknál bőven elég,nem szökdösnek. magasabb szinű raboknál ez már lehet nem elég :) -
#34 ja és a leggyakrabban látogatott helyek ajtajaihoz rakjatok fémdetektort(holding cell,cantine,yard)
és kelleni fog pár magánzárka(solitary) is :) -
#33 egy kis segítség kezdőknek:
-a játék elején érdemes a minimális veszélyességű rabokat fogadni.
-a kezdetekben elég a holding cell,csak legyen benne telefon meg elég ágy minden rabnak,nem fognak lázongani
-a regim-ben minden időpont legyen alárendelve valaminek,free time,yard stb,mert ha nincs berakva nekik semmi program a kis okosok törik a fejüket a szökésen és fúrkálják az alagutakat.
-mindig csak azt a grant-ot(feladatot) vállald be amit meg is tudsz csinálni
-érdemes minél hamarabb kifejleszteni a prison labor-t,hogy a kis rabok dolgozzanak jó kis bevételt termelve
-érdemes a legjobb minőségű kaját adni nekik.és legalább 2 étkezést biztosítani nekik.
- én próbálkoztam a kertészettel is,fákat ültettem amit kivágva el lehet adni.nem érdemes nagyot csinálni egyszerre mert akkor egyszerre kell sokat ültetni/kivágni és ez elveszi a workmaneket. 2-3 kisebb forestry kell különbőző fejlődési státuszban. ha csinálsz export területet automatikusan felpakolják a workmenek a fát egy üres kocsira és meg is kapod érte a pénzt amint elment. Továbbá ezeket a fákat később a workshop is hasznosítani tudja,csökkentve ezáltal az alapanyagköltséget.
-
#32 Az elején a "holding cell"-be viszik a rabokat ahol minimum kell egy wc, pad és lehet több ágy. A sima cellákba min. kell egy wc és egy ágy, mérete min. 3x2 blokk. Nah persze zárkaajtó! De ha linkelsz egy képet, akkor talán jobban tudunk segíteni... -
#31 mi kell ahoz hogy végre a celláikba bevigyék a rabokat?:D most kezdtem el játszani, nagyon tetszik viszont elég nehéz az elején:)
Van konyha, étkező, fürdő, cellák, iroda. -
#30 ha jól emlékszem a júniusi build-be most semmi új dolgot nem raknak, hanem csak is az eddig felgyűlt bugokat javítják egy hónapon át -
#29 még egy évig biztos, hogy foltozni és bővíteni fogják, havonta adják ki az új verziókat amik valamiféle javítást vagy újdonságot tartalmaz, korrektek a srácok. Ha érdekel esetleg itt tudod nyomon követni -
#28 Arról van valami hír hogy mikor lesz kész? -
#27 -
precise #26 Egy működő börtönt kell építened. különböző szintű foglyok akikért különböző pénzt kapsz. Nagyon addiktív, csak ajánlani tudom. -
#25 elmondaná valaki hogy miről szól a játék tömören?:)
most elég jó akcióban van:) -
#24 alpha 17 már kinn van :), úgy látszik most havonta jön egy-egy újabb verzió, ami tök jó, mert már kezd formálódni a teljes játék, alig várom h elérje a végleges formáját mert megöl a kíváncsiság, hogy még milyen tartalmakat fognak belepakolászni :). Lassan mondjuk már jöhetne az őrtorony is :) -
#23 Google a barátod. -
#22 a jétknak nincsen valami hivatalos fóruma, ahol lehet tájékozódni és esetleg írogatni is a fejlesztők irányába? a honlapjukon ilyenbe nem botlottam bele :( -
#21 n agyon jó játék, baromat beszippant, nehéz is, van kihívása :). Remélem azért a következő verzióban az első dolog amit beleraknak egy 3x -os sebesség fokozat, mert a 2x-es is elég lomhácska