ilyenek benne Lol.. húlye.. birka.. öcsém.. Most ha egy asztalánál beszélgetnénk is megengedné magadnak ezt a stílust?
Gajra ment a W800-m szó szerint szétrohadt. Vettem hozzá utánagyártott házakat amik természetesen ganaj minőségű műanyag vacakok de az utolsó szétszedés összerakás után már nem működött megfelelően. Azért kihúztam vele egy 8 évig. Igaz közben jó pár céges telót megettem. Ott ugyanis nem megy a pöcsölés a javítással. Új és kész.
A kocsiknál meg az van, hogy nem javíttatják őket hanem képzeld megy vissza és jön az új. Akitől lízingelik meg csinál vele valamit. Na de ebből kifolyólag már csak le kell gyártani az újat ugyanis a régit már nem akarják javíttatni.
11 éves Tolyota Avensisem van mellé egy kis Corsa. Az is elmúlt 10 éves. A Tolyotám jó állapotban van az Opel Corsa kritikán aluli, fél éve adtam el a Daewoo Nexiám ami 15 éves volt, csodálkoztam rajta, hogy találtam valakit aki pénzt adott érte olyan kritikán kívüli állapotban volt.
Múltkor bemegyek a bringa boltoshoz bringát akartam venni ezzel kezdte.
A Bringák egyre jobban néznek ki, egyre több mindent tudnak és egyre hamarabb tönkre mennek. Kérdem miért. Egyszerűen azért mert nincs bennünk anyag vagy csak kevés mondta.
Szar gyártás megy. Mindenhol. Erre van igény illetve erre csinálnak igényt használd és dobd el. Nem védek én senkit és nem is támadok, erre te a lelkedre veszed és megakemény megmondót nyomatsz itt a forumon.