• levente68
    Ott a pont, ez egy hülye.

Régebben szenteltem pár kört az ilyenekre, hátha megértik az általad jól mondva fél igazságaik másik felét, ma már simán lehülyézem és kész.

Az ilyen nem fogja hagyni magát meggyőzni észérvekkel. Félrebeszél majd, sőt a hazudozás sem távoli az ilyentől. Rá kell hagyni, persze, igaza van, hadd maradjon ostoba.

Kár, mert a téma érdekes, de aki szerint:

"Szerinted nem néztem bele az idióták által n+1-szer linkelt balfasz filmekbe? Attól, mert valami a neten van és linkelhető, attól szerinted igaz is...?"

Ilyennek hiába írtam már konkrétumokat és írhat bárki újat, nem érti továbbra sem a lényeget és naná, hogy ennek okán el sem fogja ismerni, mennyi hülyeséget hordott össze.

Ő keveri össze a dolgokat: naná, hogy egy mai hűtőben már nem az a káros gáz van, de ettől nem kellene ócskábbnak lenni relatíve... hiszen, ha egy régi kibírt 20 évet mondjuk, akkor egy új a finomultabb technika miatt fele áron kétszer annyit is bírhatna, csakhogy nem ez a cél. Belekeveri, hogy az már elavult, persze, ez igaz, de NE A GYÁRTÓ DÖNTSE EL, meddig kívánom én használni!
    A mobiltelefon, mint érv a legostobább és legaljasabb vitatempót mutatja, talán a legnagyobb fejlődés van azon a téren, persze, hogy érdemes újra cserélni, de ezt is a vásárlóra kellene bízni, hogy megítélje, nem eleve minél ócskábbra gyártani!

Nos, ilyen tudálékossal én nem vitázom, de lássuk, milyen agyfosása jön még...
    Mert jön, hiszen félműveltként már oly okosnak képzeli magát, hogy fel is mászott a képzeletbeli katedrára, onnan zúdítja ránk leereszkedően a maga 'okosságát'... Sajnos, van, aki már egy ilyen féligazságokat hintőt el is ismer értelmesnek, ez a legveszélyesebb párosítás, mikor a félhülye és az őt istenítő tökhülye összefog...