Derek Morba#74
Tudod sok féligazságot írtál, és sok olyant is ami egyszerűen nem szempont, nem lehet szempont.
Ha bóvli, ócska termékeket nem lehetne vásárolni, akkor a drágább, jobb minőségű, tartósabb cikkeket volnának kénytelenek megvenni az emberek. Ja, hogy lenne egy csomó ember akinek nem tellene rá(köztük nekem se) kit érdekel?
Itt nem az egyénekről van szó, hanem a társadalomról, mennyi szemetet gyártunk, mennyire mérgezzük a saját életterünket.
Lehet hogy a műanyag csavarhúzó 1500 forint, lehet hogy egy csomó cucc olcsó és ha elhasználódik kidobod, de mit érsz az újjal, ha megdöglesz valami rákban vagy hasonlóban?
Lehet röhögni, lehet legyinteni hogy hülye vagyok, és igen, nem te szívod meg, nem is én, hanem majd a gyerekeink vagy unokáink.
Majd megköszönik neked is leköpve a sírodat hogy tönkre cseszted te is az életterüket.
El kellene gondolkodni mi a fontosabb.
A segged alá a kényelem, vagy logikusan gondolkodva élni, és élni hagyni, építeni a jövőt. Mert lehet nem látod be te sem, jelenleg leépítjük azt, és közben üres, tartalom nélküli kommentekben írjuk az okosságokat hogy a régi mosógép és hűtő hangos volt meg korszerűtlen.
De azokat kb 50 évig használhattuk, javítottuk stb. Az újak meg mennek Afrikába, ide-oda 50 méter magas szeméthegyeket építve.
Igen tudom, kit érdekel, messze van.
De ha a te házad elé burogatnák le, talán érdekelne.
Azt is tudom hogy le leszek hurrogva ezért amiket írtam, de nem számít semmit sem,leírtam a véleményemet a témával kapcsolatban, nem vagyok sem környezetvédő sem pedig a no1 okoska.
Csak ha van valami téma, nem feltétlen az a jó, ha csak felületesen vizsgálja meg az ember a kérdést, érdemes a részletekig végiggondolni, ok-okozatot.