• vumbi
    #85
    Hol volt, hol nem volt a terido kontinuum egy meghataroztt szeglete, messze, messze a Multiverzum egy tavoli fiokunverzumaban.Nevezzuk Univerzumnak. Egyetlen(?) ismert intelligens,biologia eletformai, az emberek hosszu hosszu ideje magyarazatokat kerestek a kezdetekre es vilaguk mukodesere. Kulonfele elmeleteket gyartottak az Univerzum viselkedesere, felepitesere, amik kozelitettek a valosagot, de nem voltak teljesek. Viszont egyesek hatarozottan hasznalhatoak voltak a mindennapi eletben is. Ezen elmeletek elott az embereknek, szinte mesenek hato, otleteik voltak a Vilagegyetem eredetere. Azonban megvilagosodas nem ert el minden emberhez, a suru Sotet Energia, a makacs okoskodas tovabbra is jeletos szerepet jatszott.

    Vannak onjelolt mindentudok, akik hip hop kijeletik a maguk profeciajat, amik lehetove teszik kulonbozo csodas elolenyek, es fizikai jelensegek letet is. megnyilatkozasuk utan egybol meg is sertodnek amiert senki sem az o elmeleteukre epitve tervezi a hidakat, muszereket, egeszsegugyi ellatast stb. Ezek az urak szeretik meg nem ertett zseniknek lattatni magukat, es rogton kijelentik, hoy ok kepviselik az emberiseg halado, kreativ felet, mig a masik lehetetlen banda - a "a tudosok" - begyoposodott agyu, oreg elmeleteket recitalo, lobbistak altal lefizetett rabszolga sereg, ami meg fontosabb hulye.

    Na a masodik banda tagjai viccelodnek nevetgelnek az elso banda dilettans, mesevilagban elo gyermeteg tagjairol, a konteo hivokrol.