A térhajtóműről Harold White-tal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szeritnem már most sem egyenes... láttál már Földgömbött? Semmi szín alatt nem lehet egyenes. A kiteszed a zeró gravitációba akkor ismét csak gömb lehet és nem sík. Tehát inkább az lenne a jó feladat, hogy egyenesítsd ki. :p
Mess with the best, die like the rest Linux4ever
"A Philadelphia kiserletet naponta megismetlik ezer szamra, atlagos amerikai korhazakban. Hallottal mar az MRI-rol? Letepi a MAGNESEZHETO ANYAGBOL (pl, vas, iridium, szamarium) keszult nyaklancot rolad, olyan eros a mAgnesES TER benne. De ugy tudom nem jellemzo, hogy eltunnenek a paciensek."
Kérlek adj zöld plecsnit! Kösz
nos megnetronok nincsenek. Magnetron van, de annak nics mágneses tere.
Amire Te gondoltál az a magnetár lesz, De sztem az meg már a másik véglet.
Most találtak valami neutron csillagot aminek a mágneses ereje kb. 1 billiárd gauss (a Földé 25...). viszont ez az erõ egy magnetár erejének csupán 1%-át éri el.
Vannak onjelolt mindentudok, akik hip hop kijeletik a maguk profeciajat, amik lehetove teszik kulonbozo csodas elolenyek, es fizikai jelensegek letet is. megnyilatkozasuk utan egybol meg is sertodnek amiert senki sem az o elmeleteukre epitve tervezi a hidakat, muszereket, egeszsegugyi ellatast stb. Ezek az urak szeretik meg nem ertett zseniknek lattatni magukat, es rogton kijelentik, hoy ok kepviselik az emberiseg halado, kreativ felet, mig a masik lehetetlen banda - a "a tudosok" - begyoposodott agyu, oreg elmeleteket recitalo, lobbistak altal lefizetett rabszolga sereg, ami meg fontosabb hulye.
Na a masodik banda tagjai viccelodnek nevetgelnek az elso banda dilettans, mesevilagban elo gyermeteg tagjairol, a konteo hivokrol.
Mi is mond? Hogy egy tömeget minél jobban GYORSÍTASZ, annál jobban jõ a tömege, ami a fénysebesség felé közelítve, végtelen energiát igényelne!
Ez tökéletesen igaz is! Csak épp, mi itt, nem gyorsítunk semerre, semmit se!
Jobb ez a scannes módszer amíg nincs elég kapacitás arra, hogy meg legyen jegyezve, melyik atomnak hol a helye.
Igazad van... így a több ezerszeres, vagy milliószoros fénysebesség is elérhetõ, ha nme csak pár atomsornyi teleportáció a cél..pesze én úgy gondoltam, pár atomsornyit biztonságosabb, mint kilómétereket.
Nekem nincs világképem, hanem egy világkép van, amit valaki vagy ért, vagy nem ért. 😊
Tudásszerzésnél/tanulásnál a türelem nem hiszem, hogy mérvadó kéne legyen. 😄
Ha meg teleportacional, akkor miert nem km-re de csak ritkan? amugy a teleportacioban a reszecskek kvantumos kapcsoltsaga a nehezen letrehozhato, nem a tavolsag a nehez.
a te vilagkepedben a terido rendszert hajto X rendszer a teknos beka hatan lovaglo elefantnak felel meg, ami a tyukot tartja, az meg a fokat, ami az orran egyensulyozza a Foldet... a teknos bekat nem tudjuk min all mert odaig senki nem lat el, de biztos azt is tartja valami lefele a vegtelensegig.
az arrogancia meg... fene tudja, neha elveszti az ember a turelmet
Mivel a test nem mozog, a világon semmilyen törvényt se sértesz meg vele!
Csak azt nem értem, hogy a materialista egyház tagjai, akiknek ugye a konteó a jelszavuk (fogalmam sincs honnan szedték ezt a hülye szót na mind1') miért nem gondolkodnak el azon, hogy a téridõt vajon mi hajtja? Rájöhetett volna már mindenki, hogy minden rendszernek van egy hajtórendszere, és annak is van, meg annak is. Ezen miért nem gondolkozik el senki?
(Ja hogy azért, mert annyira arrogáns, hogy magát meg a nagyon szétbizonyított anyagelvû fizikáját tekinti a teremtés csodájának... hát igen...)
linket.
ezt hogy gondoltad? Még mindig nem vágom hogy olyan teleportálásból, ami lassabbegyenlõ a fénysebességnél hogyan lesz gyorsabb..
Arra nem gondolhatsz, mert szigorúan titkus, és azt sem szabad tudni, hogy egy túrukos tekercsben higanyos "ötvözetet" keringetnek, ezzel érnek el antigravitációs hatást. 😊
Persze ez gagyi, térváltást nem tud. 😊
Pár órát múltkor keresgéltem a neten..volt olyan ami lepottyant, és a tengerbõl emelték ki a roncsot... olyan hagyományos V-s repcsinek tûnt, a közepén meg láttszott ez a tórusz, kicsit szét volt hullva szegény..pár napra rá eltûnt a kép a gugli rendszerébõl. 😊
Hajlítsd meg a vizet!! A tér ugyanolyan, mint a víz. Nem fog nekik sikerülni. Az egész bekezdés hemzseg a hülyeségektõl, népbutítás. Az más, hogy már van térhajtómûvük, de az egyáltalán nem így mûködik. Ez a cikk (meg az összes többi ilyen) csak azt hivatott elhitetni a közpolgárokkal, hogy a fizikusok végig tudták, mit csinálnak, közben csak számmisztikáztak 50 éve. Valójában nem mi találtuk fel a térhajtómûvet, hanem úgy kaptuk...
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
Viszont polarizált fény és a hullámhosszhoz képest inhomogén mágneses téresetében létrejön az amit írtál. Ilyen a cirkuláris dikroizmus vagy a kettõs törés jelensége, de ha nagyon belemegyünk a részletekbe az összes fény anyag kölcsönhatás ilyen.
Olyan energia amit nem ismerünk?
Énse vagyok fizikus, csak egy mezei programozó, aki valamiért nekiállt a villamosmérnök sulinak. 😄
Hát egy marhanagy sima mágnessel tényleg nem lehet sok érdekes effektust létrehozni. 😊
Errorista, na vájjá...szóval azt akartam kinyögni, hogy 1 atom arrébb teleportálásának az ideje a scanneléssel együtt ne legyen több, mint amit a jelenleg hatályos fizikai ismeretek megengednek...tehát a teleportálás az 0 sec, és a scan ideje pedig (fénysebesség/atomsor magassága)/atomsor szélességgel, ha 1 atomnyi vastagság az alap abban a mátrixban amit arrébb akarunk tologatni.
Statisztikakat nezve egy konteo elmelet eselye a beigazolodasra nulla, ergo valszeg ez se ... erted.
Viszont szivesen meghalgatom az elmeleted, ha kifejted. Nincs trukk.
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
Viszont nem vagyok konteo hivo sem, egyszeruen nem tunik eselyesnek, hogy a magneses ter manipulalasaval felszakad a terido continuum es egy hajo mas helyen bukkan fel, ugyanakkor egy bazi eros termeszetes magneses nem tudja a trukkot.
Annak is értelmezhetõ mint ahogy írtam.
Lehet vele számoni, csak a vége az, hogy korlátokba ütközünk a hibás következtetés miatt.
az EM hullámot nem nagyon tudod eltéríteni patkómágnessel. Se a fényt, se a többit.