• Linkout
    #10
    Kedves tudatlan... Ha nem jött volna a szar fos apple, ma is nokiát nyomkodnál gombokkal, vagy éppen jóféle körömmel/ceruzával benyomós fóliás érindőképernyőket symbiánnal. ugyanis az android fényképezőgépekhez készült, majd miután az ios sikeres lett meg a fos érintős telefonok, átdolgozták kicsit.

    Ne értsen félre senki. Kib@szott drágák az apple cuccok és nekem nem futja újra, de szeretem, hogy mindnki a halálát kívánja annak, ami nélkül a samsung is csődöt mondhatott volna a mobil részlegének...

    Ugyanez szokott lenni a microsofttal is. így szar úgy szar... értem én, de az a cég annyi innovációt hozott és fejlesztést plusz rengeteg munkahelyet (igen profitot is most akkor basszák meg ők is vagy hogy van ez?) illetve kényelmes OS-t a vérpistikék segge alá, hogy "mennyen má a kódkettőőő" meg tudjanak netezni. Ja, hogy most már van rendes alternatívája? Igen mindennek van már, mert egy jó dolgot hiba lenne nem lemásolni, vagy akár továbbfejleszteni.

    Egyszerűen utálom már azokat a hülyéket, akik azt hiszik, hogy midnen magától van és értük, és nekik és ez természetes. Nem! Minden elkezdődött valahol... Talán az apple nélkül nem lenne tableted amin android fut, mert nem kellene senkinek, mint ahogyan MS nélkül most pancssorral cserélgetnéd a háttérképed.