• Macropus Rufus
    #10
    igazság szerint nem lehet 100%-ban kihjelenteni, hoigy a kirohullámok nem okoznak semmiféle egészség károsodást. Tudom, hogy sokan most nekem esnek, de csak 1 olyan tanulmányt mutassanak amiben kerek perc kijelentik, hogy az álltalunk használt mikrohullámu egysdégek semmiféle egészségkárosodást nem okoznak, legyen ez mobil, wifi, BT, műholdjel stb...
    Nem fognak tudni mutatni. Mint ahhogy olyat sem fognak tudni mutatni, hogy 100%-k, hogy bajt okozz. Amit kijelenthetünk - ebből következően -, hogy nincs se pro se kontra érv a mellett vagy ellen, hogy árt.
    Ez hívják bizonytalanságnak. Lehet árt lehet nem.
    Mindenestre a jó kérdés: a 30-35 éves korosztály jelentős része hererákkal küzd (jó magam is átestem egy ilyen nyavaján 2008-ban). A mi generácciónk már mobillal létezett és az első generációsokat a gatyánba horduk. Azok teljesítménye nagyobb volt a mostaniaknál. (ifő közben az adók teljesítményét nyomtaák fel a telóékat le -> kisebb sugárzás, tovább bírja az aksi). Még a sokis sem volt 100%-ban biztos, hogy nincs köze ennek a sok fiatal hererákosnak a mobiltechnológiához. Szóval nem jelenthetjük ki biztosan azt, hogy nem árt, de azt sem hogy igen (kimutatták, hogy megnő az agyban a glükóz szint ott ahhol a mikrohullám belép a koponyába mobilozás közben. Ha nem okozz semmit a hullám, akkor az agy nem védekezne ellene. Természetesen lehet véletlen is...)

    Mobil fokozza az agy glükóz cseréjét.
    Ugyan az mint feljebb csak más oldalon
    ""Az eredmények azt bizonyítják, hogy az emberi agy érzékeny az RF-EMM hatásaira" - mondta Volkow, aki hangsúlyozva, hogy a hatás agyra gyakorolt mechanizmusa még nem ismert, nem ment ennél messzebbre menő következtetésekbe. "