Ide katt a banner láthatóságához!

Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | REDDIT | X (Madmole) | X (7 Days to die official) I KÉPFELTÖLTÉS
UNDEAD LEGACY MODTOPIK I 7Days Blood Moons topik IV2.0 Fejlesztői Napló
Magyar szerverek:(katt ide!)

Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!

Stabil 1.0 szerverek:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
F.A.Q

Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!

Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!

Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!

7 Days Blood Moon különálló játék,megjelent steamen!
  • Random_
    Hát nem tudom, azért egy Bethesdának szerintem messze jobb anyagi forrásai vannak.

A fejlődést én nagyon látom, lehet két külön mozit nézünk, de ha összevetem az Alpha 12-vel a mostanit hát elég jelentős a fejlődés. Azt is bele kell számolni, hogy zsákutcák is voltak a fejlesztés során amit újra át kellett alakítani. A fegyvere régen öntőformákban készültek, majd ezt eldobták. A blokkokat is máshogy készítettük, betont öntöttük, cobblestone blokkokat több fázisba raktuk ki. Eleinte nem voltak járművek, küldetések, trader, workbench, chemstation, betonmixer, épületekből messze kevesebb fajta volt és sokkal rondábbak. Mai szemmel nagyon gagyik. Zombik fajtája nőtt, részletességük gazdagodott. Skill rendszer szinte mindig átdolgozásra került. Emlékeztek mikor még a gyártás mennyiségével javult az eszközök minősége és ládákba gyártottuk a baltákat? Bányászat is sokszor átalakult attól függően hogy helyezkedtek el az ércek a földben. A randomgen is szinte mindig átalakult és volt persze amikor nagy visszalépés lett a vége.

Én úgy érzem még mindig nem látok olyan játékot amivel össze lehetne hasonlítani. De ha mutattok olyan építős játékot ahol teljesen el lehet bontani városokat és hegyeket majd újat építeni akkor izgatottan várom! Ez a rendszer nagyon erőforrás igényes amivel nincs egy lapon egy Fallout 76 vagy Subsistence, Subnautica, Rust és társai.