7 Days To Die
Jelenlegi stabil verzió:alfa21.2

Ide katt a banner láthatóságához!

Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | REDDIT | X (Madmole) | X (7 Days to die official) I KÉPFELTÖLTÉS
UNDEAD LEGACY MODTOPIK I 7Days Blood Moons topik I A22 Fejlesztői Napló
Magyar szerverek:(katt ide!)

Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
F.A.Q

Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!

Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!

Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!

11 év alfa fejlesztés után! Teljes játék (1.0) megjelenése 2024 júniusban!
5.50 euró a játék április 29-ig,utána brutálisan megdrágul,utolsó lehetőség,csapjatok le rá!
  • LaLee67
    #21701
    Koszonom a valaszokat :)

    Igen most kezdetben erdekel a landzsa, mert,, ha bemegyek egy hazba azzal hamar kitakaritok. Szerencsere talaltam egy kis shotgunt ,Ak-47-et meg vadaszpuskat is es veszhelyzetben azokat is hasznalom,de meg keves loszerem van hozza.
    En 24-re allitottam a horda szamot es tuleltem, megfogadva a tanacsot felmentem egy motel szeruseg tetejere, lent korbe tettem a tuskes barikaddal es nyilaztam oket. Tuleltem,de a szivinfarktus kerulgetett mikor dorgott az eg. :)

    vajdaati #21692 Igen a faklyak es a tuzek voltak akkor a gond a sikitosnal. Jo tudni amit irtal. PvP-t nem szeretem, kiveve a Empyrion galactic survivalnal, mert sok agyhalottal talalkoztam mas jatekoknal, ahol az volt neki az elmenye ha minnel nagyobb pusztitast tudott vegezni a masiknal. A csalassal meg altalaban kezdeskor beleszoktam futni,de utana mikor ujra kezdem, onnantol nincs. Most is csak azert futottam bele, mert kiakartam probalni egy Youtubon latott vedelmet es azt teszteltem, meg a kis gyrocoptert is kiprobaltam, hogy lassam milyen s mekkora palyara szamithatok. Tetszik hogy rengeteg varos van. A teszt utan egy teljesen mas palyat generaltatok es elvezem :)

    Ami viszont erdekelne, ha egy hazat vagy motel vagy teljesen mindegy milyen epuletet kitakaritok a z-tol es abba letelepedek, oda is vissza spawnolnak a z-k?
    Most ejjel jartam ugy ujrakezdeskor, hogy egy tetoterben huztam meg magam es csak mikor ratalaltam a motelszerusegre ahol vartam a hordat,akkor koltoztem at a cuccaimmal. Kb. a 3.fordulonal, pont a 6.napom vege fele tortent,mikor hozni akartam el egy adagot. Mentem fel a kulso lepcson a tetoterbe, kinyitottam az ajtot es majdnem infarktust kaptam,mert 2 z ott figyelt. Sehol nem tudtak oda bemenni es megis ott voltak.

    Nem teljesen a jatekkal kapcsolatos,de megis, mert az egerrel jatszom :
    Tud valaki tanacsot adni mi lehet az egeremmel? Egy Logitech MX-Master vezetek nelkuli toltheto akkus egerem van es ejjel megbolondult. Letette a jatekot kisablakba majd vissza es ezt csinalta folyamatosan,majd a kurzor nem akart menni csak lassan es mappakat , weboldalakat nyitogatott ki magatol. Kihuztam a stickjet a gepbol ,ujra vissza,de nincs valtozas, most masik szinten vezetek nelkuli egerrel jatszanek,de annak meg a gorgoje szorakozik, nem megy a kovetkezo fegyverre s vissza, szoval az is bolond. Nem vagyok egy pc magus,ezert remelem valakinek van valami otlete. Elore is koszonom!