• Jakuza1
    #121
    Pontosabban ott tartunk, hogy egyetlen kijelenteunket nem tudtad cafolni, ellenben vagy 5xor hazudtal mar itt arrol, mit lehet csinalni a TB-vel, azutan sikerult belinkelned egy angol szoveget, aminek a jelenteset se tudod, mert segghulye vagy.

    Aztan amikor ez kiderult te akarsz okoskodni arrol, hogy milyen is az angol nyelv.
    Majd sajat szavaiddal egy cafolatot nem tudsz leirni, mert egyertelmuen latszik, hogy a temahoz buta vagy.
    Utan jon, hogy mas bizonyitsa be azigazat a "forras" terelessel, aztan amikor valaki belinkeli, mint pl az Obama torvenyhozasanal megtettem, amikor hazudoztal az amerikai fegyverviselesi szabalyokrol, vagy a CIA nyilatkozatarol IRAQ titkos vegyifegyvereivel kapcsolatban a te erveid kimerulnek az idezem "biztos nem jol tudjak" idiotizmusodban.
    Mert te tudod. Hat megalol hogy szakadt volna be a fejed anyadba, amikor kirantottak a csoffadt likabol.
    Ezek az erveid altalaban, mint amilyenek voltak az USA sebessegkorlatozasai temeban, amikor belinkeltek a valosagot, akkor jott a tereles ahogy szoktad, hogy az nem ugy van,te nem azt irtad, mashogy mondtad, ki tudja te mit gondoltal, meg a hasonlo rad jellemzo gyoker fajtad vergodesevel probalkoztal megmagyarazni a hazug allitasaid,ahogy szoktad.
    Mondom orulhetsz, hogy nem allsz szemtol szemben a vitapartnereddel sohasem, mert te mozgasserult idiota, mar kirantottak volna a szadon a gerincedet.