EverQuest NEXT ( MMO )

• AnuluWork #94
    A BDO engem kilóra megvett. Abban is biztos vagyok, hogy a Division lesz PCre. Nem is tudok olyan Clancy játékot, ami nem jött ki PCre, és az SSN, sőt, a RSR óta meg van tőle kb. minden. (Van ami duplán a 3D miatt ...) A Titan vagy tök mindegy mi lesz a neve biztos nem lesz rossz a Blizzardtól. Nem hülyék. A Bless pedig akár még jó is lehet, persze másban, mint a többi, és az nem felt. a harc ...

Az ESO. bár bírom az szériát nálam felejtős. Nem vágyok MMOba, pedig klasz kis világa van.

Az EQNben viszont a Minecraft féle rombolhatóságon meg nem fosom össze magam. Hogy újdonság lenne? Nos, hmm. Egyébként engem már a SOE, mint név is elborzaszt. Anno megfogadtam, hogy többé nem játszom SOE játékkal, mert elqurják. De azóta túl vagyok egy TORon és annál még az SWG is fényévekkel jobb volt, pedig az 2003as és el is qurták az NGEvel, de még azzal együtt is jobb volt. :( A cartoon szerűséggel nincs bajom. A sokadik máshol már láttam dungeonnal annál inkább. Amikor először megláttam, azt hittem valami GW3 előzetest nézek új fícsörökkel. :)

Nem lepődnék meg a TOR mellett egy másik SW MMOn sem, úgyhogy én nem temetem a dologot.