EverQuest NEXT ( MMO )

• Shion
    Nekem ezért van egy jelszavas könyvem otthon, abba írok be mindent azonnal, hogy hova, milyen email címmel, névvel, jelszóval, stb. regisztráltam. Az A4-es könyvecskének már kb. 30 oldala teli van, mert mindenhova mást használok :)

Amúgy ha nem sikerül a login, akkor javaslom a Support-ot, egy e-mail megírása gyorsan megvan.

Nekem amúgy a normál SOE accountomhoz van kötve, így az EQ2 loginom is ugyanez. Te mihez kötötted? Ha még meg sem vetted a Settlers-t, akkor miféle jelszót kérdezz amúgy? Nem pontosan értem, hol akadtál el. Este nézz fel a TS-emre, az everquest.hu fórumán megtalálod az elérhetőségét. Élő szóban könnyebb segíteni.

Én tegnap este hajnali 1 óra körül foglaltam el a helyemet, akkor tök üres volt a zónám, talán egy ember foglalt csak rajtam kívül :)

Ahogy néztem, a szerszámok gyártásához már messze nem kell annyi nyersanyag, mint régen. Azonban a kraft asztalokhoz irgalmatlan sok kell, például kőből kell 210.000 darab, nekem 2 óra (vegyes) bányászás közben lett kb. 18k-m! És még csak a Stone Forge-t (Tier 1) szeretném megcsinálni, nem magasabb szintű kraft asztalt :(