EverQuest NEXT ( MMO )

• Shion
    Elvileg tudnék képet készíteni, csak sajnos nem igen van miről :(

Nekem a február hónapom mindig az egyik legzúzósabb hónap az évben, ráadásul a közvetlen kollégám decemberben lelépett a cégtől, így most már egyedül csinálom az egészet. A fentiek miatt nekem kb. 2-3 óra szabadidőm van esténként, ami a párom / Landmark tesztelés / swtor csapatolás / EQN Hungary honlap cikkezés / twitter olvasgatás között "kell" elosztanom. Az igazat megvallva, utóbbi időben már annyira hullafáradt vagyok, hogy például ezen a héten nem is játszottam egyáltalán, csak félájultan filmeket nézegettem esténként.

Egyszóval, nekem van egy félkész kunyhóm, 4 kraft asztalom és Tier 3-as szerszámaim. Ennyi. Csak harvestelésre és újabb szerszámok készítésére fókuszáltam eddig, eleinte azért, mert bugos volt a claim (birtok) és nem is foglalkoztam az építkezéssel, később pedig már nem volt rá időm.

Meg amikor volt kis időm, akkor Dórinak és Sai-nak mutogattam a Landmark-ot.

Szóval én "sehol" nem tartok még, bár nem is sietek sehová. Ha szépeket szeretnél látni, akkor a twitter-en kövesd a fejlesztőket, ők linkelgetnek játékosok által készített "őrült" és szép dolgokat egyaránt. Én ezt reggeli közben szoktam nézegetni és máris vidáman indul a napom :)