EverQuest NEXT ( MMO )

• Shion
    Ne felejtsd el, hogy ez még csak tesztidőszak. Vagyis az éles játék indulásánál úgyis törölve lesz minden.

Ezért szerintem lényegtelen, hogy most milyen telked van, inkább csak megtanulni érdemes a játék működését (hogyan-mit-mivel-hol tudsz harvestelni, mit-mivel-hol tudsz kraftolni plusz egyre jobb recepteket megszerezni, hogyan működik az építkezés mechanikája, mi a legjobb technika hozzá, valamint egyre több és jobb építési skill-eket megszerezni és azokat ügyesen használni).

Nekem speciel a legtöbb "problémám" az építkezéssel van. Sokat kell gyakorolni, hogy tényleg megértse az ember és már csukott szemmel olyanra tudja megalkotni a tárgyakat/formákat, amilyennek meg is álmodta :)

A Minecraft pofon egyszerű digitális legó a Landmark-hoz képest, hiszen csak kockákat pakolgatsz. A Landmark építkezése viszont kezd egyre inkább egy Photoshop bonyolultságú rendszerré kinőni magát. Na a problémám ott kezdődik, hogy az én rajzolási képességeim a Paint programnál anno elakadtak és már a Photoshop használata helyett is inkább a páromat kérem meg a feladat elvégzéséhez :) De nem adom fel, megtanulom valahogy a Landmark-ot is használni :)