• fszrtkvltzttni
    #94
    Elnézést, hogy a tardionodba taposta..., akkor nem részecske, hanem VALAMI (amit darabra mérnek...), de ettől függetlenül észlelhetetlen, és teljesen megalapozatlan ezzel magyarázni bármit is. A tudomány az észlelhető dolgokkal foglalkozik, ti pedig észlelhetetlenekkel. 28 éves korod ellenére komolyan nem érzed e különbséget a kettő között?!

    Az abszolút sebesség azt jelenti, hogy megfigyelőtől független, de legalábbis létezik egy kitüntetett megfigyelési pont. Nem az én nyelvem, hanem ezt jelenti. A fény vákuumban történő terjedésének sebességére ez igaz, a relativitáselmélet szerint viszont semmi másnak nincs abszolút sebessége! Hogy ti mit értetek ez alatt? Idézném a szentiratotokból az ide vágó rész első bekezdését:
    "Egy tárgy sebessége az eseménytérben egy másik tárgyhoz viszonyított elmozdulásának nagyságát fejezi ki, amit tér per idővel szoktunk meghatározni. Azt a tárgyat, amihez a mozgást viszonyítjuk, vonatkoztatási pontnak nevezzük.
    A gyakorlatban az emberiség a Földet használja vonatkoztatási pontnak a felszíni mozgások sebességének mérésére. A világűrben azonban kissé bonyolultabb a helyzet, amint eltávolodunk a bolygónktól, és más pályákon, más sebességgel mozgó égitestek közelébe kerülünk. Honnan tudjuk akkor, mennyi a tényleges, abszolút értelemben vett sebességünk?"
    Még mindig nem látod, hogy ez szöges ellentétben áll azzal amit a relativitáselmélet mond?

    "Visszakanyarodva picit a relelmélethez azt már tudom hogy én nem tudhatom mert biztos nem tanultam ilyet de én meg úgy látom hogy te sem érted mivel eléggé csöndben vagy ahelyett hogy kijavítottál volna." Nagybetűvel írja, hogy észrevedd, A RELATIVITÁSELMÉLET SZERINT A FÉNYSEBESSÉGEN KÍVÜL NINCS ABSZOLÚT SEBESSÉG, SZERINTETEK VISZONT VAN, EZÉRT AZ ELMÉLETETEKBŐL MINDEN KÖVETKEZIK, CSAK A RELATIVITÁSELMÉLET NEM!

    "A relelmben ha beteszed magadat a tardion közepébe mint a forrás és azt mondod hogy a kiáradás ami 1 (milyen érdekes Einsteinnek is 1 és semmi mást nem jelent mint hogy max) az a te gravitációd akkor ha elindulsz akármerre 1 el akkor a saját időd megáll és ha állítása szerint tovább tudnál gyorsulni akkor a múltadba kéne haladnod." Még egy bizonyíték arra, hogy fogalmad sincs a relativitáselméletről. A megfigyelő "saját ideje" (nevezzük nevén: sajátidő, tehát az az idő amit ő mér) SOHA nem áll meg. SŐT a sajátidő MINDIG MINDENKI SZÁMÁRA UGYANÚGY TELIK A RELATIVITÁSELMÉLET SZERINT. Amiket másképpen látunk, az a hozzánk képest mozgó dolgok.

    "Neked nem szúrja a szemed hogy Einstein nem egy olyan képletet írt le aminek az eredménye nem egy ilyen lehetetlen fizikai dolog ,mivel el sem érheti az anyag az 1 et hisz végtelen energia kéne." Milyen képletet írt le, fogadjunk, hogy fogalmad sincs mit csinált Einstein!

    Mikor fogod föl, hogy tanulás nem agymosás. Az agymosás az volt amikor ezt a sok szart megetették veled. Látod, ezért kellett volna inkább tanulni.