• strepsils
    #92
    "Tehát ti egy gyakorlatilag észlelhetetlen részecskével foglalkoztok. Látod, ezért nem tudomány."
    Látod ezért vagy te gyerek én meg 28 éves felnőtt bár nem tudom mennyi lehetsz.

    Nem is figyelsz oda mit olvasol kb 3x írtam le hogy az időfizika kiindulási pontja egy primitív függvény ,a tardion ,(vízelem) NEM részecske és sehol senki nem állított olyat de én biztos nem hogy észlelni lehetne , ez a szemrehányásod csak a gyenge szövegértésedből fakadhat.
    Nem kell megcáfolnod tudom hogy nem lehet észlelni ne nézzél már hülyének planc hossz alattról beszélek hogy tudnánk észlelni(?)

    Mint mondtam ez a tardion, tűz ,levegő stb elemek egy banálisan egyszerű függvényből jönnek LÉTRE : A függvény elemei: Forráspontok,Kiáradási konstans ami 1.
    Feltételek : ha két kiáradási hullám (lufihély) egymás útját keresztezi akkor nem történik semmi , Ha egy forráspont egy kiáradási hullám útját keresztezi ,a kiáradási hullám eltaszítja a forráspontot így jön létre a forráspontok mozgása,A forráspont ha a saját múltjával "ütközik" akkor keletkezik egy másolat saját magából abban a pozícióban amiben "meglátta" saját magát .
    Tehát a források sokszorozódnak másolódnak eltérítődnek ,különböző végtelen ciklusú pályák keletkeznek de a kezdetek kezdetén nem volt csak néhány db tardion és nem is mozogtak amíg meg nem látták egymást.

    Na kétlem hogy ezt értenéd inkább újra csatolom a 6os szimmetriát http://www.youtube.com/watch?v=t4UV2CfkT_w&feature=player ha másként nem megy a megértése lassítsd le.

    Nem tudom mit értesz a te nyelveden abszolút sebességnek és mire gondolod hogy ez nem igaz úgyhogy nem vitatkozok csak felhívom a figyelmedet hogy a források kiáradás állandója az bizony 1 és mindenütt mindig 1 tehát ez bizony abszolút fogalom ,nyilván nem út per idő sebességről beszélünk hisz itt se út se idő nem létezik ,az időfizika háromdimenziós pályákból keltett virtuális formákat rajzol de ezt el is mondja KGY hogy ne úgy képzeld el amikor egy gyémánt formát mutatnak hogy az úgy létezik ,az csak egy körüljárási pálya.
    A videón az a lótuszvirág középen csak egy síkmetszete a térnek aholis azon a síkon köröznek a források és a múltterük határol be egy ilyen formát.

    Visszakanyarodva picit a relelmélethez azt már tudom hogy én nem tudhatom mert biztos nem tanultam ilyet de én meg úgy látom hogy te sem érted mivel eléggé csöndben vagy ahelyett hogy kijavítottál volna.

    Azért én elmondom 3x ra is hogy a relem dettó ugyan abból indít mint a tardion csak ő nagyban , már alkalmazza a tudást a testekre. A relelmben ha beteszed magadat a tardion közepébe mint a forrás és azt mondod hogy a kiáradás ami 1 (milyen érdekes Einsteinnek is 1 és semmi mást nem jelent mint hogy max) az a te gravitációd akkor ha elindulsz akármerre 1 el akkor a saját időd megáll és ha állítása szerint tovább tudnál gyorsulni akkor a múltadba kéne haladnod .Mit is csinál az időfizikában a forrás amikor eléri a saját kibocsátott hullámterét ? azaz átépi az 1 et abban a pillanatban kelt egy másolatot saját magáról ott ahol a múltban látta .Magyarul vissza vissza lépeget a saját idejében és létrehozza magát. A relativitás elmélete ugyan ezt írja le ha gyorsabban mennél mint 1 akkor visszafele kezdene el járni az órád és ha ez egy rakétában történik akkor az visszaszállna , vissza robbanna a kilövés stb stb .

    Neked nem szúrja a szemed hogy Einstein nem egy olyan képletet írt le aminek az eredménye nem egy ilyen lehetetlen fizikai dolog ,mivel el sem érheti az anyag az 1 et hisz végtelen energia kéne. Einstein miért a magába száguldó tardion következményeit írta le akarva akaratlanul hisz ott semmi akadálya hogy visszafelé létezzen az a forrás.

    Tegyük fel hogy Kisfaludy egy egyszerű bűvésztrükköt adott elő nekünk és semmi mást nem csinált mint plagizált,fogta E képletét és legyártotta rá a tardionokat ,megoldotta az 1 átlépésének tilalmát azzal hogy újrakeltődik lépcsőszerűen visszafelé a létezés (végeredményben ezt láthatjuk) de a lótuszvirágok ,szívek ,síkmetszeti formák ,a farkába harapó kígyó mint teremtésmítoszok legendák folyamatábrái OTT rajzolódnak ki a számítógép monitorján miközben csak egy rakás nyanvadt tardionunk volt az elején amik egy helyben álltak.

    Kezdetben minden sötét volt ,minden állt ,nem volt semmi ..ezeket a sorokat olvashatjuk csomó teremtés legendában
    Aztán a János evangéliuma Minden ami lett az igéből lett ...
    Nem azt mondja hogy minden ami lett egy vén fasz isten bácsitól lett aki a felhőkön ül és teremtéssel szórakozik . Az ige semmi mást nem jelent mint hogy mozgás... a mozgás meg nem értelmezhető csak időben.
    Akár hogy ellenkezhetünk ez egy egyértelmű mondat ,ha a biblia azt akarta volna írni hogy minden ami lett egy szakállas öregtől lett akinek pici a pöcse akkor azt írja ,nem azt hogy időből lettél (és keltődsz folyamatosan amit a relativitás elmélete alá is támaszt).