• fszrtkvltzttni
    #81
    "Kicsifiam a relativitás elmélet nem mond ki mást mint hogy ..." Kisfiam, ha nem tanultál róla, akkor honnan tudod, hogy azt mondja ki? Mert ennek nem sok köze van hozzá. Az egész időfizikának semmi köz nincs hozzá, hiszen "AZ ABSZOLÚT SEBESSÉGMÉRŐ MŰSZER"-ről is beszéltek! A relativitáselméletből, sőt már a galilei féle relavitivási elvből is az következik, hogy NINCS ABSZOLÚT SEBESSÉG!

    "Húrelmélet, EPR paradoxon, relativitás elm? megvan?" Na és neked megvannak? Tanultál róluk? Nem, csak olvastál valahol, és osztod az észt. Ahogy Kisfaludy, mert saját bevallása szerint ő se tanult ilyet.

    "Nos a hidrogén atom színképe vagyis a hidrogén atom NEM a világ legegyszerűbb rendszere te nagyon nem vagy képben" Szerintem meg TE nem vagy képben. Ez az egyetlen valódi értelmes rendszer amit papíron ceruzával meg lehet oldani, ezért nevezik egyszerűnek. (Ha eltekintünk az egy db. semmivel kölcsönható nem részecskétől.) De megint, ezt honnan tudná egy olyan ember aki gyakorlatilag semmit nem tud az egészről.

    "Mit kéne bizonyítani és mivel?" Azt, hogy az időfizika bármit is leír, mert én csak mellébeszélést tapasztalok. Én a hidrogén atomot kértem, mert a tapasztalatok szerint ez nagyságrendekkel egyszerűbb, mint például egy protonnak a leírása. Persze lehet az időfizikában ez másként van... akkor legyen a neutron. Számoljátok ki a szabad neutron élettartamát.

    "Amikor te a világ legegyszerűbb rendszeréről beszélsz akkor ne felejtsd el hogy még fényévekre vagy a planc hossztól (aranygyapjú) ,és akkor innen még fényévekre kell kicsinyíteni magad hogy eljuss egy tardionig" Tehát ti egy gyakorlatilag észlelhetetlen részecskével foglalkoztok. Látod, ezért nem tudomány. Ezért vallás. A tardionod ugyanolyan észlelhetetlen mint isten. Persze isten közvetve észlelhető, mert ugye ő teremtette a világot, meg istentől függő mértékben befolyásolja is... pont ugyan ilyen a tardionotok.

    "A KGY féle időfizikai kutatásnak a csúcsa hogy akik 10 20 30éve űzik azok beszélnek órákon át arról hogy szerintük hogyan keltődik egy elektron vagy proton de ezt még én sem tudom követni ,az meg hogy egy atomot tehát hogy a periódusos rendszert leírjuk a tűz víz levegő elemekkel még baromi távol van a legképzettebb embertől is." Szóval távol van... de ez nem akadájoz meg abban titekes, hogy a kavitáció jelenségével, meg még ki tudja milyen makroszkópikus dolgokkal foglalkozzatok!

    "A mai embereknek kicsit vissza kéne venni az arcukból" Bagoly mondja verébnek!